Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~~ccc niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 7:27
Czy wy nie macie rozdwojenia jaźnie. Jak publicznie jeździć po wszystkich to ok ale sami uciekacie pod niby ochronę prywatności.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 8:09
Myślę, że kiedy sąd się wypowie w tej dziedzinie, to będziemy mieli jasność. Co jest a co nie jest ochroną prywatności.
~ niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 10:21
Czytam o tych nagonkach na ludzi pracujących i żyjących przed rokiem 1989. Już nie mam wątpliwości jak wyglądała sytuacja w Jedwabnem czy w Kielcach. Stać naszych rodaków na największe świństwa zasłaniając się patriotyzmem .
Brawo PiS potrafił uruchomić w Polakach naj ohydniejsze cechy.
~ niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 10:26
Padło proste pytanie, czy ten pan był członkiem ORMO czy nie. Ciężko odpowiedzieć na tak proste pytania . Czy transparentność której się tak domagacie dotyczy wszystkich tylko nie was. Nie do końca jesteście osobami prywatnymi, gdyż jesteście członkami stowarzyszenia zarejestrowanego w sądzie. Opinia publiczna chciałaby wiedzieć czy członkami zacnego stowarzyszenia są milicjant i ORMO-wiec czy nie. A nie po "staremu" zastraszać sądem, że na milicjanta mówi się komuch. A jak ma się mówić na kogoś kto pracował dla aparatu komunistycznego- Kościelny.
~ niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 11:08
"Szanowny Obywatelu RP"
Jeżeli podajesz jakieś dane to je uprzednio sprawdź /gwoli sprawiedliwości w tej Nowej Wsi w tamtym okresie zarejestrowane trzy numery telefonów , ale żaden nie był zarejestrowany na moje nazwisko , sprawdź że były to instytucje: Szkła , Sołtys i Inseminator Bydła/.
Nigdy nie spodziewałem się ze ktoś postawi mnie w jednym szeregu z tak powszechnie szanowaną osobą jaką jest były Prezydent RP.
~~ccc niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 17:12
Czytam ustosunkowanie się do zarzutu ORMO i rozumiem że sprostowana została tylko sprawa ilości telefonów we wsi. Brak telefonu na dane nazwisko nie oznacza że jego nie było! To jak potwierdzicie czy zaprzeczycie tą ważną informację.
~ niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 17:15
~ napisał(a): Padło proste pytanie, czy ten pan był członkiem ORMO czy nie. Ciężko odpowiedzieć na tak proste pytania . Czy transparentność której się tak domagacie dotyczy wszystkich tylko nie was. Nie do końca jesteście osobami prywatnymi, gdyż jesteście członkami stowarzyszenia zarejestrowanego w sądzie. Opinia publiczna chciałaby wiedzieć czy członkami zacnego stowarzyszenia są milicjant i ORMO-wiec czy nie. A nie po "staremu" zastraszać sądem, że na milicjanta mówi się komuch. A jak ma się mówić na kogoś kto pracował dla aparatu komunistycznego- Kościelny.

Palancie nie piernicz że padło pytanie i nie szukaj głupszych od siebie ,padło jasne stwierdzenie że ten człowiek był ormowcem i jeszcze obraźliwe teksty pod adresem jego żony.Zaznaczam że nie jestem z Weto i nigdy nie byłem ormowcem.
~ niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 17:20
~~ccc napisał(a): Czytam ustosunkowanie się do zarzutu ORMO i rozumiem że sprostowana została tylko sprawa ilości telefonów we wsi. Brak telefonu na dane nazwisko nie oznacza że jego nie było! To jak potwierdzicie czy zaprzeczycie tą ważną informację.

CCC czy ty byłeś ZOMOWCEM a twoja stara prostytutką ?? ?? Ja tylko pytam proszę o odpowiedź .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza