~~ccC napisał(a): Co za opozycja ktora tylko w zakazach startowania upatruje szansę na wygraną?!
Co z ormoncami w gminie?
~~ napisał(a): No co chcesz, opozycja super, zobacz jak ważne tematy podejmują. :D
~~ napisał(a):~~ napisał(a): No co chcesz, opozycja super, zobacz jak ważne tematy podejmują. :D
http://www.ve-to.pl/felietony/dlaczego-kadencyjnosc-w-polityce-glownie-samorzadowej/
~~wyborca napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): No co chcesz, opozycja super, zobacz jak ważne tematy podejmują. :D
http://www.ve-to.pl/felietony/dlaczego-kadencyjnosc-w-polityce-glownie-samorzadowej/
Przeczytałem ten felieton z wielką rozwagą i popieram autorów tego tekstu ,że Stare Opasłe Kocury myślą, że władza raz zdobyta jest wieczna i należy skłócić nawet starych przyjaciół dla swoich rozgrywek.
~~ napisał(a):Obecny Burmistrz nie musi wygrać, lecz należy robić wszystko, aby nasza gmina nie była zarządzana przez milicjantów i ORMO-wców. Każdy kandydat wywodzący się z tego stowarzyszenia będzie stwarzał takie zagrożenie. To tak jak w PIS-ie. Mamy Prezydenta i Premiera, a wiadomo kto rządzi.~~ccC napisał(a): Co za opozycja ktora tylko w zakazach startowania upatruje szansę na wygraną?!
Co z ormoncami w gminie?
Łatwo wygrywać wybory robiąc kampanię za publiczne pieniądze a przeciwników politycznych wykaszać przy pomocy obłaskawionych Organach Państwowych . Rzygać się chce.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):Obecny Burmistrz nie musi wygrać, lecz należy robić wszystko, aby nasza gmina nie była zarządzana przez milicjantów i ORMO-wców. Każdy kandydat wywodzący się z tego stowarzyszenia będzie stwarzał takie zagrożenie. To tak jak w PIS-ie. Mamy Prezydenta i Premiera, a wiadomo kto rządzi.~~ccC napisał(a): Co za opozycja ktora tylko w zakazach startowania upatruje szansę na wygraną?!
Co z ormoncami w gminie?
Łatwo wygrywać wybory robiąc kampanię za publiczne pieniądze a przeciwników politycznych wykaszać przy pomocy obłaskawionych Organach Państwowych . Rzygać się chce.
~~ napisał(a):Coś tam słyszałem o tych działkach,dlaczego w PL można kupić działkę na handel nie budować domu na niej tej działce,na całym świecie jak ktoś kupi działkę i się na niej nie wybuduje to przy sprzedaży ma 85% podatku do zapłacenia.A huj tam ja sie nie buduje,piepsze to garaż tylko by mi sie przydał.~~ napisał(a):~~ napisał(a):Obecny Burmistrz nie musi wygrać, lecz należy robić wszystko, aby nasza gmina nie była zarządzana przez milicjantów i ORMO-wców. Każdy kandydat wywodzący się z tego stowarzyszenia będzie stwarzał takie zagrożenie. To tak jak w PIS-ie. Mamy Prezydenta i Premiera, a wiadomo kto rządzi.~~ccC napisał(a): Co za opozycja ktora tylko w zakazach startowania upatruje szansę na wygraną?!
Co z ormoncami w gminie?
Według ciebie powinien rządzić Gminą namaszczony przez Relicha Cwaniaczek z Bolesławca który wykupił za grosze najbardziej atrakcyjne działki w Nowogrodźcu.