Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wybuchy w domu lidera Sumptuastic
~~Ktos niezalogowany
5 grudnia 2016r. o 23:36
Mogl sie lepiej hamulcem po bawic hamulec nie granat reki nie urwie.Głupota.A jak juz to sie to robilo inaczej a nie tak.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
5 grudnia 2016r. o 23:52
~kol napisał(a): ONR nie jest organizacją patriotyczną. W okresie przedwojennym została zdelegalizowana za działalność przestępczą i głoszenie haseł faszystowskich

Dodajmy, że zdelegalizowana przez autorytarną sanację, której też nie była obca działalność przestępcza. W tamtych czasach wszyscy mieli bojówki - narodowcy, socjaliści i żydzi.

<i>
~B-c niezalogowany
6 grudnia 2016r. o 0:01
A na czym gra ten muzyk, jakoś nie bardzo łapię o kogo chodzi.
~~Hedgehog niezalogowany
6 grudnia 2016r. o 0:20
Jak dla mnie to breaking bed
~azaza niezalogowany
6 grudnia 2016r. o 0:47
No ja pitole. tyle kasy z budżetu idzie na szkolenia milicji ... a ten niby "saper milicyjny" bierze podejrzane substancje do ręki.......? Sam sobie jest winien.... jak kierowca jedzie 20km/h i wpada w poślizg jest winien bo nie dostosował się do warunków na drodze, w tej sytuacji jest identycznie niech teraz się leczy ze swoich pieniędzy a nie podatników, nie zachował ostrożności to niech płaci.

Zastosowana autokorekta

~~X niezalogowany
6 grudnia 2016r. o 5:15
Ciekawe ile ryżu lub koksu pociagnął że takie fazy miał ja w to nie wieże ale policja tak ale jak by to kto inny zrobił to byłby aresz na trzy niewize ćpuną

~~X niezalogowany
6 grudnia 2016r. o 5:27
Tak samo winy jak inni kto wieży w takie bajki tylko mo normalny prosty człowiek już my miał arasz ale taki nie masakra pozdro om jaja sobie robicie ze taki lider sam by to wymyślił jaja sobie robicie szkoda że w stringi mu nie krec ły!

Zastosowana autokorekta

~~X niezalogowany
6 grudnia 2016r. o 5:39
Takich bajek to nawet Kobuszewski nienapisał co ten januszek pisze prawie mi przykro że ktoś w to wierzy czkamy na finał i zobaczmy jak policja prokurator sobie poradzi komedia w huj ale takie prawi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.