~~ja napisał(a): klucznikt kozoi bobku płaską to ty masz dupe od siedzenia 2700 jak na busa to nie wieleWidać że ci duupa mięknie cwaniaczku z bańką w nosie,utarł ci kluczyk nosa aż miło popatrzeć :)
~~ja napisał(a): klucznikt kozoi bobku płaską to ty masz dupe od siedzenia 2700 jak na busa to nie wielePochwal się anonimie swoim pojazdem?Tylko prawdę napisz,dupku,cioto,pizdusiu.
~klucznick napisał(a):Poszedł się kogoś zapytać jakie to auta jeszcze są na świecie,hahaha.~~ja napisał(a): klucznikt kozoi bobku płaską to ty masz dupe od siedzenia 2700 jak na busa to nie wieleh-u-j ci do tego czym jezdzę,ale możesz mnie oświecić i podac przykład busa 2700cm/3??????.bo widzę że ciągle nie możesz dopuścić myśli że ktoś jest fajniejszy od ciebie,no przykro mi że sie rozczarowałeś.
~~ja napisał(a): Kazy idioto wie 2700 sprinter 115 kw 156 ps ale ty baranie jesteś za głupi kozibobku gdyby wtedy mieli inkubatory nie trzymali ciebie w słoiku po ogórkach teraz są skutki płaska ziemia lotnisko goni samolot jestem kierowcą a tak naprawdę jesteś bezrobotnym f.i.u.t.em.Napisał ci kluczyk że to nie jest niemiecki szmelc,co czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?I nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie.Zgaduj dalej bidulko.