~~BMW napisał(a): BMW = Bolid Młodego Wieśniaka :))BMW-Bendziesz Mial W Kocham Bolec.Info ;)
Zastosowana autokorekta
~~Nick napisał(a): Klucznik jeździ pewnie passatem 1,9 w klekocie, ropke ma za darmo ale nie przekracza 100km/h bo za dużo spali.nie kradnę nikomu ropy stać mnie kupić na cpn ,.,.rozczaruję cię nie jeżdzę pastuchem i nie posiadam niemieckiego samochodu i nigdy nie posiadałem,u mnie pojemności zaczynają się tam gdzie ty masz już sufit 2700 cm/3.jeżeli kogoś uraziły rzekomo moje posty to proszę je kierować do tego co się pode mnie podszywa,ten co pisze o płaskiej jest jednym z nich.dziękuję.
~ napisał(a): ja jak wezwałem karetkę do dziecka to straszny problem zrobił ten z karetki jak przyjechał , a tu do pijaka , do tego co na krzyż wchodzi jedzie , burdel w tym pogotowiu ......
~~ja napisał(a): klucznikt kozoi bobku płaską to ty masz dupe od siedzenia 2700 jak na busa to nie wieleh-u-j ci do tego czym jezdzę,ale możesz mnie oświecić i podac przykład busa 2700cm/3??????.bo widzę że ciągle nie możesz dopuścić myśli że ktoś jest fajniejszy od ciebie,no przykro mi że sie rozczarowałeś.