~ napisał(a):~klucznick napisał(a):~ napisał(a): A po co burmistrz z żoną miałby chodzić po WYKROTACH ?żeby pokazać jaki burdel jest w gminie,ale dzięki temu burdlu w gminie są fajne chodniki w Nowogrodzcu.
Szczególnie ten przy drodze wojewódzkiej od Ołdrzychowskiej do rynku, którym nikt nie chodzi.
~gienek napisał(a):~ napisał(a):~klucznick napisał(a):~ napisał(a): A po co burmistrz z żoną miałby chodzić po WYKROTACH ?żeby pokazać jaki burdel jest w gminie,ale dzięki temu burdlu w gminie są fajne chodniki w Nowogrodzcu.
Szczególnie ten przy drodze wojewódzkiej od Ołdrzychowskiej do rynku, którym nikt nie chodzi.
Baranie głupi ,tym chodnikiem chodzi wiele osób, ludzie biegają rekreacyjnie,to ,że ty nie widzisz to nie mój problem. Na głupotę nie ma rady!
~ napisał(a): Ciekawe to jest, twierdzicie że wszystkie drogi w Gierałtowie są wyasfaltowane. Ja mieszkam w Gierałtowie i mam drogę taką samą jak powyżej. Też lata się prosiliśmy o asfalt. Kilka lat temu wysypano nam żwir, z którego już niewiele zostało. Ktoś tu jednak kłamie. Myślę,że w każdej wiosce w naszej gminie są drogi lepsze i gorsze i nie wiem dlaczego Wykroty uważają, że oni powinni mieć wszędzie asfalt. Najlepiej by pewnie było gdyby burmistrz był z Wykrot jak to było wcześniej.
~ napisał(a):~ napisał(a): Ciekawe to jest, twierdzicie że wszystkie drogi w Gierałtowie są wyasfaltowane. Ja mieszkam w Gierałtowie i mam drogę taką samą jak powyżej. Też lata się prosiliśmy o asfalt. Kilka lat temu wysypano nam żwir, z którego już niewiele zostało. Ktoś tu jednak kłamie. Myślę,że w każdej wiosce w naszej gminie są drogi lepsze i gorsze i nie wiem dlaczego Wykroty uważają, że oni powinni mieć wszędzie asfalt. Najlepiej by pewnie było gdyby burmistrz był z Wykrot jak to było wcześniej.
Czy mógł byś podać w której to niby kadencji burmistrz był z Wykrot, bo coś sobie nie przypominam żeby takowy był. ??
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Ciekawe to jest, twierdzicie że wszystkie drogi w Gierałtowie są wyasfaltowane. Ja mieszkam w Gierałtowie i mam drogę taką samą jak powyżej. Też lata się prosiliśmy o asfalt. Kilka lat temu wysypano nam żwir, z którego już niewiele zostało. Ktoś tu jednak kłamie. Myślę,że w każdej wiosce w naszej gminie są drogi lepsze i gorsze i nie wiem dlaczego Wykroty uważają, że oni powinni mieć wszędzie asfalt. Najlepiej by pewnie było gdyby burmistrz był z Wykrot jak to było wcześniej.
Czy mógł byś podać w której to niby kadencji burmistrz był z Wykrot, bo coś sobie nie przypominam żeby takowy był. ??
A Szczerbień to niby skąd pochodził???
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Ciekawe to jest, twierdzicie że wszystkie drogi w Gierałtowie są wyasfaltowane. Ja mieszkam w Gierałtowie i mam drogę taką samą jak powyżej. Też lata się prosiliśmy o asfalt. Kilka lat temu wysypano nam żwir, z którego już niewiele zostało. Ktoś tu jednak kłamie. Myślę,że w każdej wiosce w naszej gminie są drogi lepsze i gorsze i nie wiem dlaczego Wykroty uważają, że oni powinni mieć wszędzie asfalt. Najlepiej by pewnie było gdyby burmistrz był z Wykrot jak to było wcześniej.
A Szczerbień to niby skąd pochodził???