Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Potrącenie w Brzeźniku
~~Nie ważne niezalogowany
23 grudnia 2016r. o 22:25
No trzeba się modlić o nią żeby z tego wyszła . A dla kierowcy niech zabiorą prawo jazdy za takie coś .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~tam bywająca niezalogowany
23 grudnia 2016r. o 23:06
~~obserwator napisał(a): Prosze mi wskazac prawidlowa strone dla pieszych w Brzezniku
Zgadzam się,popieram... !!
~ niezalogowany
23 grudnia 2016r. o 23:10
~klucznick napisał(a):
~~obserwator napisał(a): Prosze mi wskazac prawidlowa strone dla pieszych w Brzezniku
zawsze maszerujemy twarzą skierowaną do poruszającego się pojazdu ,czyli auto jedzie prawa stroną drogi ,a my maszerujemy lewą strona drogi oczywiście w kamizelce odblaskowej(ale polacy wstydzą się chodzić w kamizelkach odblaskowych).
Człowieku,co ty mówisz-była godz. 8,rano, widno..
~~KTOŚ niezalogowany
23 grudnia 2016r. o 23:10
Najgorzej jeśli ktoś komentuje nie wiedząc jak było..po pierwsze to w tym miejscu zwykle przechodzimy na drugą strone bo rów który jest chwilę wcześniej nie pozwala na normalne przejście lewą stroną jest bardzo wąsko nie ma pobocza...po drugie prędkość była naprawdę duża..po trzecie jeśli macie odrobinę serca to wspierajcie w modlitwie dziewczynę i rodzinę.
~~Djdj niezalogowany
23 grudnia 2016r. o 23:12
Może bez spiny.... Jak czują się te rodziny
~~obserwator niezalogowany
23 grudnia 2016r. o 23:21
Ja tez zycze dziewczynie szybkiego powrotu do zdrowia.Droga przez wies jest niebezpieczna pomijajac , ze pseudo kierowcy jezdza bardzo szybko , po za tym ogromne i glebokie rowy .Rowniez w Brzezniku panuje jakies samo pozwolenie na parkowanie aut rowniez tirow na drodze
~Ja, niezalogowany
23 grudnia 2016r. o 23:23
Szybkiego powrotu do ZDROWIA dla Dziewczyny-Rodzinko trzymajcie się-będzie dobrze.. !!
~~obserwator niezalogowany
23 grudnia 2016r. o 23:27
Rodzinie dziewczyny i chlopaka zycze aby to boze dziecie ktore sie narodzi wspomoze ich w cierpieniu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza