Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Potrącenie w Brzeźniku
15435
#AlexS nieaktywny
23 grudnia 2016r. o 23:40
~~KTOŚ napisał(a): Najgorzej jeśli ktoś komentuje nie wiedząc jak było..po pierwsze to w tym miejscu zwykle przechodzimy na drugą strone bo rów który jest chwilę wcześniej nie pozwala na normalne przejście lewą stroną jest bardzo wąsko nie ma pobocza...po drugie prędkość była naprawdę duża..po trzecie jeśli macie odrobinę serca to wspierajcie w modlitwie dziewczynę i rodzinę.

Ile tam już było drobniejszych wypadków. Ten odcinek to jest jak loteria,tam to tylko poruszać się autem.

Wyrazy współczucia,
dużo siły i zdrowia dla Państwa:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
24 grudnia 2016r. o 0:16
Paulinko mam nadzieje ze wrocisz do zdrowka kochana...bedzie dobrze ...jestes silna ja to wiem ...kochamy Cie.... bedzie dobrze...trzymam za Ciebie kciuki...zdrowiej..kochana
~~Nie ważne niezalogowany
24 grudnia 2016r. o 1:03
Paulina wracaj do zdrowia. Wszyscy są z tobą. A dla kierowcy niech dają jak największą karę jaka jest, najlepiej niech mu prawo jazdy zabiorą !!!
~~kaska niezalogowany
24 grudnia 2016r. o 8:23
Szybko jedzom
~~obserwator niezalogowany
24 grudnia 2016r. o 8:43
A ja mam nadzieje ze nasze lokalne wladze wyciagna wnioski z tego wypadku .Zabezpiecza te ogromne rowy ,i auta parkujace na drodze .Poza tym wszystkim mieszkanca zycze zdrowych i wesolych swiat
~Bolecnauta niezalogowany
24 grudnia 2016r. o 8:49
~~kaska napisał(a): Szybko jedzom

trzy błędy ortograficzne w jednym wyrazie, makabra.
~ niezalogowany
24 grudnia 2016r. o 11:00
Tak to jest jak pieniądze publiczne się rozkrada zamiast budować chodniki i jezdnie.
~klucznick niezalogowany
24 grudnia 2016r. o 11:29
~~Ano napisał(a): Po pierwsze po 8 bylo jasno i odblaski nic by nie dały,on specjalnie tego nie zrobil ale tak musialo sie stac zeby ktos zauwazyl ze ludzie po wsiach jezdza jak wariaci
tak odblaski w dzień nic nie dają ,dlatego kamizelka ma taki kolor jaki ma i w dzień jest jaskrawa i dlatego nikt nie rozumie zasady działania kamizelki i wypisuje pierdoły ,nawet w dzień idąc poboczem w cieniu drzew nie jesteśmy dobrze widoczni,ale kamizelka zmienia ten stan rzeczy,tylko nikt tego nie rozumie bo w szkołach zamiast uczyć prawidłowego poruszania się po drogach uczą religii.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.