Dobrze, że tylko na tym się skończyło. Dziwi mnie tylko, że nikt z sąsiadów ani z przechodzących nie zainteresował się co się pali. Kłęby dymu i ogień - było widać z kilometra oraz bezpośrednio z drogi. Znieczulica najwyższego stopnia. Gdybym tego nie zgłosił, nie wiem czym by się skończyło.
Reagujcie - to nie boli. Numer 112. Najwyżej powiedzą wam, że mają już to zgłoszenie.
Bardzo podoba mi się wypowiedz Pana Mariusza,niekiedy są sytuacje naprawde dramatyczne a ludzie!!!!! hmmmm LUDZIE?????? przechodzą obok jakby nie zauważali nic,tak jakby nic się nie działo,,, jest to smutne,,,, ;(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.