~Bolo napisał(a): No cóż przykrość, miejscowy zarząd Prawa i Sprawiedliwości okazał się strasznie małostkowy i głupi, wolał przedłożyć mało znaczącą bieżącą lokalną polityczkę nad okazanie szacunku do kultu osobom poległym w smoleńskiej egzekucji. Kompletnie tego nie rozumiem i mimo, że szanuję tą partię to tego szacunku muszę odmówić lokalnym działaczom.Prawdopodobnie sami nie szanują siebie a to już przejaw pychy.
~ napisał(a):~Bolo napisał(a): No cóż przykrość, miejscowy zarząd Prawa i Sprawiedliwości okazał się strasznie małostkowy i głupi, wolał przedłożyć mało znaczącą bieżącą lokalną polityczkę nad okazanie szacunku do kultu osobom poległym w smoleńskiej egzekucji. Kompletnie tego nie rozumiem i mimo, że szanuję tą partię to tego szacunku muszę odmówić lokalnym działaczom.Prawdopodobnie sami nie szanują siebie a to już przejaw pychy.
Przestań pisać bzdury nikt w tej katastrofie nie poległ, ludzie zginęi w katastrofie lotniczej.
~Bolo napisał(a):~ napisał(a):~Bolo napisał(a): No cóż przykrość, miejscowy zarząd Prawa i Sprawiedliwości okazał się strasznie małostkowy i głupi, wolał przedłożyć mało znaczącą bieżącą lokalną polityczkę nad okazanie szacunku do kultu osobom poległym w smoleńskiej egzekucji. Kompletnie tego nie rozumiem i mimo, że szanuję tą partię to tego szacunku muszę odmówić lokalnym działaczom.Prawdopodobnie sami nie szanują siebie a to już przejaw pychy.
Przestań pisać bzdury nikt w tej katastrofie nie poległ, ludzie zginęi w katastrofie lotniczej.
A któż ma zamiar ograniczać moją wolność słowa to nie TY będziesz mi dyktował co mam pisać, bo moja wiedza dyktuje mi to co piszę i nie dam się oszukiwać. Była to egzekucja, przyznam, że nie przy użyciu pistoletu ale na pewno samolotu i to pasażerskiego.
~ napisał(a):~Bolo napisał(a):~ napisał(a):~Bolo napisał(a): No cóż przykrość, miejscowy zarząd Prawa i Sprawiedliwości okazał się strasznie małostkowy i głupi, wolał przedłożyć mało znaczącą bieżącą lokalną polityczkę nad okazanie szacunku do kultu osobom poległym w smoleńskiej egzekucji. Kompletnie tego nie rozumiem i mimo, że szanuję tą partię to tego szacunku muszę odmówić lokalnym działaczom.Prawdopodobnie sami nie szanują siebie a to już przejaw pychy.
A któż ma zamiar ograniczać moją wolność słowa to nie TY będziesz mi dyktował co mam pisać, bo moja wiedza dyktuje mi to co piszę i nie dam się oszukiwać. Była to egzekucja, przyznam, że nie przy użyciu pistoletu ale na pewno samolotu i to pasażerskiego.
Jeżeli tak myślisz to twoja sprawa ale nie pisz publicznie bzdur ,uważaj bo jak te parówki zaczną wybuchać to Cię okaleczą.
~Bolo napisał(a):~ napisał(a):~Bolo napisał(a):~ napisał(a):~Bolo napisał(a): No cóż przykrość, miejscowy zarząd Prawa i Sprawiedliwości okazał się strasznie małostkowy i głupi, wolał przedłożyć mało znaczącą bieżącą lokalną polityczkę nad okazanie szacunku do kultu osobom poległym w smoleńskiej egzekucji. Kompletnie tego nie rozumiem i mimo, że szanuję tą partię to tego szacunku muszę odmówić lokalnym działaczom.Prawdopodobnie sami nie szanują siebie a to już przejaw pychy.
Jeżeli tak myślisz to twoja sprawa ale nie pisz publicznie bzdur ,uważaj bo jak te
parówki zaczną wybuchać to Cię okaleczą.
Już nie tacy anonimowi mnie straszyli a więc strachy na lachy. Tylko ci tyle powiem,
że za 100$ kupiłem wybrany fragment tupolewa fragment połączenia nitowego,
które nie powinno być naruszone pod żadnym pozorem i dałem do przebadania chyba
wiesz z jakim wynikiem?? Na tej podstawie nadaję sobie prawo do takiego wyrażania
mej wiedzy. Mam prawo pisać to co piszę i przestań straszyć, bo to już koniec
straszenia.
I nawet lokalne władze Prawa i Sprawiedliwości mnie swoją pychą nie przestraszą.
~Colo napisał(a):Podaj adres i zaproś chętnie obejrzę i wreszcie okarze się prawda, że tylko straszysz i to niedorzecznością.~Bolo napisał(a):~ napisał(a):~Bolo napisał(a):~ napisał(a):~Bolo napisał(a): No cóż przykrość, miejscowy zarząd Prawa i Sprawiedliwości okazał się strasznie małostkowy i głupi, wolał przedłożyć mało znaczącą bieżącą lokalną polityczkę nad okazanie szacunku do kultu osobom poległym w smoleńskiej egzekucji. Kompletnie tego nie rozumiem i mimo, że szanuję tą partię to tego szacunku muszę odmówić lokalnym działaczom.Prawdopodobnie sami nie szanują siebie a to już przejaw pychy.
Jeżeli tak myślisz to twoja sprawa ale nie pisz publicznie bzdur ,uważaj bo jak te
parówki zaczną wybuchać to Cię okaleczą.
Już nie tacy anonimowi mnie straszyli a więc strachy na lachy. Tylko ci tyle powiem,
że za 100$ kupiłem wybrany fragment tupolewa fragment połączenia nitowego,
które nie powinno być naruszone pod żadnym pozorem i dałem do przebadania chyba
wiesz z jakim wynikiem?? Na tej podstawie nadaję sobie prawo do takiego wyrażania
mej wiedzy. Mam prawo pisać to co piszę i przestań straszyć, bo to już koniec
straszenia.
I nawet lokalne władze Prawa i Sprawiedliwości mnie swoją pychą nie przestraszą.
Człowieku również anonimowy, nikt Cię nie straszy tylko nie mogę czytać tych twoich bzdur ,Ja kupiłem Tupolewa w częściach i złożyłem go w piwnicy , teraz nie mogę nim wyjechać bo skrzydła nie mieszczą się w drzwiach.