Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wypadek na DK18 - są utrudnienia w ruchu
~~Hamer niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 9:31
Widzi taki baran że ślisko, że zwężenie drogi ale po co zwolnic, jechać ostrożniej.. On jest przecież królem drogi, najwyżej zmiarzdży jakąś osobówkę, co tam.. Myśleć barany z tirów, myśleć!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~:/ niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 9:54
Dokładnie tępe buraki z tirów tylko aby szybko bez względu na konsekwencje. Jeden drugiego wyprzedza nie patrząc na nic a ty jedziesz za wyprzedzającym 5 min bo tirowiec ma zdechlaka który ledwo daje radę wyprzedzić. Same złomy jeżdżą, policja powinna za ten wypadek waląc grzywną żeby poczuli !!!! Może jak dostaną 5000zł grzywny i brak prawka na 3 miesiące, coś tam zrozumieją.
~~kijek niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 9:58
Zawodowi kierowcy - zbyt pewni siebie. Myśli, że jak ma masę - to jest przyczepność... Tylko myśli - cymbał jeden z drugim.. Karać Karać Karać - to reszta zacznie MYŚLEĆ!
~~użytkownik dróg niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 10:07
W nawiązaniu do śliskiej nawierzchni ,mam pytanie do władz miasta i powiatu, gdzie są pieniądze przeznaczone na zimowe utrzymanie dróg w naszym mieście .Bo jak co roku nie widać by cokolwiek się działo .Wczoraj na całej ul Chrobrego poczynając od wiaduktu przy Tamkiej,było istne lodowisko. Piaskarka ,która przejechała nie zrobiła kompletnie nic .Pług do góry i zero posypki.Jazda w tym czasie była koszmarem dla wielu kierowców
~~ niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 10:08
~~kijek napisał(a): Zawodowi kierowcy - zbyt pewni siebie. Myśli, że jak ma masę - to jest przyczepność... Tylko myśli - cymbał jeden z drugim.. Karać Karać Karać - to reszta zacznie MYŚLEĆ!

Ten akurat nie miał masy. Przecież kontenery widać że puste. Przez to nie miał przyczepności.
87
#assassin nieaktywny
5 stycznia 2017r. o 10:37
~~użytkownik dróg napisał(a): W nawiązaniu do śliskiej nawierzchni ,mam pytanie do władz miasta i powiatu, gdzie są pieniądze przeznaczone na zimowe utrzymanie dróg w naszym mieście .Bo jak co roku nie widać by cokolwiek się działo .Wczoraj na całej ul Chrobrego poczynając od wiaduktu przy Tamkiej,było istne lodowisko. Piaskarka ,która przejechała nie zrobiła kompletnie nic .Pług do góry i zero posypki.Jazda w tym czasie była koszmarem dla wielu kierowców

Norma jak co roku. Rok temu facet wjechał mi na tamka w tył samochodu, bo było lodowisko. Nie miał możliwości zatrzymania się, a ja stałem na światłach.
~~Ktos niezalogowany
5 stycznia 2017r. o 10:54
Do komentujących ...i... gówno wiecie a gadacie jakbyście ekspertami byli, aż żal mi was jak to czytam ...

Zastosowana autokorekta

2161
#fobiak nieaktywny
5 stycznia 2017r. o 11:15
~~Hamer napisał(a): Widzi taki baran że ślisko, że zwężenie drogi ale po co zwolnic, jechać ostrożniej.. On jest przecież królem drogi, najwyżej zmiarzdży jakąś osobówkę, co tam.. Myśleć barany z tirów, myśleć!!!

zastanow sie lepiej nad tym, dlaczego jest slisko. co robia w zimie sluzby odsniezajace, wyjechali na madere?
wystarczy wjechac do niemiec, ich drogi jakos nie sa sliskie.
wiadomo bylo od kilku dni, ze moze byc slisko a tu znowu zaskoczenie bo jak w zimie moze byc slisko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy