Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

co z tym KOD-em ?

~~ niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 18:54
~~ napisał(a):
~~opoka napisał(a): Zakończymy temat,po ujawnieniu fakturek Kijowskiego KOD już nie istnieje. Bingo!

KOD istnieje i ma się lepiej bo czegoś się nauczył ,Kijowski to nie KOD.

nie zdziwie się jak za chwilę wyjdą inne afery z udziałem innych krzykaczy z kodu, albo że ktoś inny również wystawiał fakturki dla kod
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
10 stycznia 2017r. o 18:55
[img=1484070913_x1hl1ak.jpg]

:D
~~ niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 18:59
to miej teraz pretensje do pozostałego procentu i do siebie, ze nie poszliscie na wybory i nie wybraliście lepszej władzy.
powinno być prawo, które zabrania protestowania i wypowioadania się takim osobom, które olały tak demokratyczny instrument jakim są wybory.

falco napisał(a): fajny ''nick''
ten ''suweren'' to niewielki procent zauważ a prawo do rządzenia dzięki wygranym wyborom to mimo wszystko nie jest prawo do demolki państwa i deptania konstytucyjnych praw gwarantowanych

że tak zapytam -gdzie ty byłeś przez ostatnie powiedzmy osiem lat?

protestowałeś?
jakich ''wyborów'' dokonywałeś przy urnach?
~~ niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 18:59
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~opoka napisał(a): Zakończymy temat,po ujawnieniu fakturek Kijowskiego KOD już nie istnieje. Bingo!

nie zdziwie się jak za chwilę wyjdą inne afery z udziałem innych krzykaczy z kodu, albo że ktoś inny również wystawiał fakturki dla kod

Dałeś złotówkę na KOD że tak szczekasz. !!
~~ niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 19:01
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

nie twoja sprawa na co swoje pieniadze wydaje a mam prawo skomentować twój idiotyczny post, bo mamy niczym nie zagrożoną demokracje.
~~Do stada niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 19:16
Jak można być takim I D I O T O Ą
i wierzyć w to co mówią założyciele kodu i ich szczere intencje?? Jak można? Przecież kijowskiemu zlecono nazbieranie jak największego stada baranów i zmanipulowanie ich. Po części mu sie udało..
~~Do Barana niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 19:21
~~Do stada napisał(a): Jak można być takim I D I O T O Ą
i wierzyć w to co mówią założyciele kodu i ich szczere intencje?? Jak można? Przecież kijowskiemu zlecono nazbieranie jak największego stada baranów i zmanipulowanie ich. Po części mu sie udało..

Zobacz BARANIE jakie wielkie stado otumanił Kaczyński i jego sekta.
~~ niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 19:24
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

nie twoja sprawa na co swoje pieniadze wydaje a mam prawo skomentować twój idiotyczny post, bo mamy niczym nie zagrożoną demokracje.

Jak nie dałeś to zamknij mordę,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo