~~ napisał(a):~~opoka napisał(a): Zakończymy temat,po ujawnieniu fakturek Kijowskiego KOD już nie istnieje. Bingo!
KOD istnieje i ma się lepiej bo czegoś się nauczył ,Kijowski to nie KOD.
falco napisał(a): fajny ''nick''
ten ''suweren'' to niewielki procent zauważ a prawo do rządzenia dzięki wygranym wyborom to mimo wszystko nie jest prawo do demolki państwa i deptania konstytucyjnych praw gwarantowanych
że tak zapytam -gdzie ty byłeś przez ostatnie powiedzmy osiem lat?
protestowałeś?
jakich ''wyborów'' dokonywałeś przy urnach?
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~opoka napisał(a): Zakończymy temat,po ujawnieniu fakturek Kijowskiego KOD już nie istnieje. Bingo!
nie zdziwie się jak za chwilę wyjdą inne afery z udziałem innych krzykaczy z kodu, albo że ktoś inny również wystawiał fakturki dla kod
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~opoka napisał(a): Zakończymy temat,po ujawnieniu fakturek Kijowskiego KOD już nie istnieje. Bingo!
nie zdziwie się jak za chwilę wyjdą inne afery z udziałem innych krzykaczy z kodu, albo że ktoś inny również wystawiał fakturki dla kod
Dałeś złotówkę na KOD że tak szczekasz. !!
~~Do stada napisał(a): Jak można być takim I D I O T O Ą
i wierzyć w to co mówią założyciele kodu i ich szczere intencje?? Jak można? Przecież kijowskiemu zlecono nazbieranie jak największego stada baranów i zmanipulowanie ich. Po części mu sie udało..
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~opoka napisał(a): Zakończymy temat,po ujawnieniu fakturek Kijowskiego KOD już nie istnieje. Bingo!
Dałeś złotówkę na KOD że tak szczekasz. !!
nie twoja sprawa na co swoje pieniadze wydaje a mam prawo skomentować twój idiotyczny post, bo mamy niczym nie zagrożoną demokracje.