MANSON napisał(a): [img=1484070913_x1hl1ak.jpg]
:D
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~opoka napisał(a): Zakończymy temat,po ujawnieniu fakturek Kijowskiego KOD już nie istnieje. Bingo!
KOD istnieje i ma się lepiej bo czegoś się nauczył ,Kijowski to nie KOD.
nie zdziwie się jak za chwilę wyjdą inne afery z udziałem innych krzykaczy z kodu, albo że ktoś inny również wystawiał fakturki dla kod
Dałeś złotówkę na KOD że tak szczekasz. !!
nie twoja sprawa na co swoje pieniadze wydaje a mam prawo skomentować twój idiotyczny post, bo mamy niczym nie zagrożoną demokracje.
Jak nie dałeś to zamknij mordę,
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~opoka napisał(a): Zakończymy temat,po ujawnieniu fakturek Kijowskiego KOD już nie istnieje. Bingo!
nie zdziwie się jak za chwilę wyjdą inne afery z udziałem innych krzykaczy z kodu, albo że ktoś inny również wystawiał fakturki dla kod
nie twoja sprawa na co swoje pieniadze wydaje a mam prawo skomentować twój idiotyczny post, bo mamy niczym nie zagrożoną demokracje.
możesz mi skoczyć pajacu naiwny.
kijowski jest ci wdzieczny za twe datki jeleniu
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~opoka napisał(a): Zakończymy temat,po ujawnieniu fakturek Kijowskiego KOD już nie istnieje. Bingo!
możesz mi skoczyć pajacu naiwny.
kijowski jest ci wdzieczny za twe datki jeleniu
Powiedz miernoto ułomna gdzie i kiedy a jak ci skoczę to ryja zamkniesz.
~~radek napisał(a): Lepiej z mądrym stracić