~~Matrix wiecznie żywy! napisał(a): Od kilkudziesięciu lat z większym lub mniejszym natężeniem polskojęzyczne me(r)dia hodują kompleksy w mniej wartościowym narodzie tubylczym. Już nie trzeba „oglądać TVN”, aby z własnego dobrego serca ubolewać nad „katolickim kołtunem”.
skorn napisał(a):~~Matrix wiecznie żywy! napisał(a): .
.
Weźmy te nieszczesną pedofilie w krk. Czy jak w czasach rządów PO pojawiały się informacje o aferach tego rodzaju, to falco wieszał psy na ówczesnym ministrze sprawiedliwości tak jak dziś to robi z Ziobrą? Wtedy nie widział związku.
lubisz grzebać w historii więc pogrzeb w starych tematach ...
wtedy dopiero napisz że falco o tym wcześniej nie pisał bo w tej chwili ja w pełni świadomy ,napiszę że ''łżesz jak pies''
Kraść i oszukiwać mogą wszyscy, oprócz PiS, wtedy w niektórych budzi się "patriotyzm".
falco napisał(a):skorn napisał(a):~~Matrix wiecznie żywy! napisał(a): .
.
Weźmy te nieszczesną pedofilie w krk. Czy jak w czasach rządów PO pojawiały się informacje o aferach tego rodzaju, to falco wieszał psy na ówczesnym ministrze sprawiedliwości tak jak dziś to robi z Ziobrą? Wtedy nie widział związku.
lubisz grzebać w historii więc pogrzeb w starych tematach ...
wtedy dopiero napisz że falco o tym wcześniej nie pisał bo w tej chwili ja w pełni świadomy ,napiszę że ''łżesz jak pies''
Kraść i oszukiwać mogą wszyscy, oprócz PiS, wtedy w niektórych budzi się "patriotyzm".
tutaj podobnie :D
a kiedy pisałem o przekrętach?
podpowiem ci skornie i może ci będzie łatwiej
czasy p. Leppera którego bardzo ceniłem za odwagę wypowiedzi i czasy kiedy i w jego ugrupowaniu dochodziło do ''przekrętów''
chociażby z ''wekslami'' in blanco
nadal twierdzę że masz nie tylko krótką ale też wyjątkowo ''wybiorczą '' pamięć...
zapewne nie pamiętasz też co pisałem o Palikocie i jego ugrupowaniu
:D
pamiętasz aferę Rywina ?...pamietasz co pisałem wtedy o Zbyniu? :D
więc pewne sprawy daruj sobie bo tylko nie do końca zorientowani może ci uwierzą ;)
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a): Czy ktoś wie na jakiej planecie i w którym wymiarze żyje ten miłośnik sorosowych wieści ? I co konkretnie ma wynikać z tych autystycznych wynurzeń?
Nie przestaję zadziwiać się obserwując bogaty urojony wewnętrzny świat papugi.