#WrednaTylda nieaktywny 31 stycznia 2017r. o 17:11
Wieczór, wioska pod Toruniem.
Pan Kazik wiezie Macierewicza , nagle za płota wyskakuje świnia. Pan Kazio nie zdążył wyhamować i walnął tucznika.
Trochę tak głupio uciekać, więc Pan Kazio mówi - panie Macierewicz pójdę do gospodarza, zapłacę za tucznika i jedziemy dalej.
Poszedł
Nie ma go godzinę, dwie,trzy w końcu się zjawia na bani i z prezentami w ręku
- co się stało !? pyta Antoni
- zrobili mega imprezę na moją cześć, wódeczka, szampan super jedzonko no i nie chcieli mnie wypuścić .. mówi Pan Kazio
- na ale jak to się stało ? pyta Antek
- wszedłem do izby, przy zastawionym stole siedział gospodarz z rodziną i wtedy powiedziałem
wspaniały dowcip ...
szkoda że tylko dowcip ale jak to mówią ''przyjdzie kryska na ...itd.'' :D
będzie na mszy (bo jak widzę w niedzielę) czy przewidziane jest spotkanie z ''suwerenem ''
''hej Gerwazy daj gwintówkę ,nie no strącę tę makówkę '' :D
a gdzie tu ''jad''?
Annie -zapewne zapomniała dopisać ''katoliczka'' - podoba się Anton więc go wychwala i broni ...
mnie Anton ''dron'' się nie podoba -no cóż nie jestem Anną ;) więc mam pełne prawo pisać tak jak piszę ...
jeśli będzie przewidziane spotkanie zapewne się wybiorę z kilkoma pytaniami ...
~~ napisał(a): uda że nie widzi zresztą mają swoich przydupasów gotowych służyć parasolem
kiedyś to było wojsko a dzisiaj jaki pan taki kram
jaki kraj taka armia
Parafrazując Twoje słowa "Wielki Polaku, Patrioto" -
Jakie społeczeństwo, taki kraj.
Antoni nie przyjedzie. Wyśle tu swojego zastępcę, wielkiego Misia, któremu dowódca 23 pułku, albo (nie daj Boże) dowódca 11 Dywizji, będzie składał meldunek. Żołnierze przywitają go słowami: "czołem Panie ministrze"... Jak będzie padał deszcz lub śnieg jeden żołnierz, w stopniu minimum kapitana, będzie trzymał mu parasol. Po imprezie Misiu pójdzie do Imperium i zrobi casting na swoją sekretarkę...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.