~~Refi napisał(a): Szkoła to podstawa naszej egzystencji czy na górze niewiedza że dobro dzieci jest najważniejsze.
~~y napisał(a): Czy Pani jest Pracownikiem szkoły, że pisze Pani o wszych, symbolach, statucie i ceremoniałach?
~~y napisał(a):
Mam pytanie do Pani Dyrektor kto jest Pani Pracodawcą, że występuje Pani tak przeciw Wójtowi, czy to wystąpienie jest z ramienia związków zawodowych, czy też aby ochronić swoje stanowisko?
~~a napisał(a):~~y napisał(a): Czy Pani jest Pracownikiem szkoły, że pisze Pani o wszych, symbolach, statucie i ceremoniałach?
Może i jest, co to pracownikowi nie wolno wyrażać swojego zdania i walczyć o utrzymanie pracy?
~~y napisał(a):
Mam pytanie do Pani Dyrektor kto jest Pani Pracodawcą, że występuje Pani tak przeciw Wójtowi, czy to wystąpienie jest z ramienia związków zawodowych, czy też aby ochronić swoje stanowisko?
Oglądałem wywiad - w którym miejscu dyrektorka wystąpiła przeciw wójtowi?
Prawdziwymi pracodawcami nauczycieli są rodzice, to ich pieniądze ida na te cele i to ich dzieci są edukowane.
Kto natomiast jest twoim pracodawcą ~~y i co mają na celu twoje manipulacje?
~~y napisał(a):~~kora napisał(a): Nie zgadzamy się,aby nasza szkoła została zdegradowana, a potem przybrała nazwę filii szkoły w Osiecznicy!Ten pomysł Wójta i jego ludzi mrozi krew w żyłach!Mówcie to na zebraniu!My mamy swoje symbole swój statut swoj ceremoniał!!!
Czy Pani jest Pracownikiem szkoły, że pisze Pani o wszych, symbolach, statucie i ceremoniałach? Mam pytanie do Pani Dyrektor kto jest Pani Pracodawcą, że występuje Pani tak przeciw Wójtowi, czy to wystąpienie jest z ramienia związków zawodowych, czy też aby ochronić swoje stanowisko?
Zastosowana autokorekta
~~king3size napisał(a):~~y napisał(a):~~kora napisał(a): Nie zgadzamy się,aby nasza szkoła została zdegradowana, a potem przybrała nazwę filii szkoły w Osiecznicy!Ten pomysł Wójta i jego ludzi mrozi krew w żyłach!Mówcie to na zebraniu!My mamy swoje symbole swój statut swoj ceremoniał!!!
Czy Pani jest Pracownikiem szkoły, że pisze Pani o wszych, symbolach, statucie i ceremoniałach? Mam pytanie do Pani Dyrektor kto jest Pani Pracodawcą, że występuje Pani tak przeciw Wójtowi, czy to wystąpienie jest z ramienia związków zawodowych, czy też aby ochronić swoje stanowisko?
To musiała napisać pani sekretarz gminy, nie ma ch.... już wyzywa od tygodnia mieszkańców Tomisławia i Osieczowa od ...ów w swoim biurze, chyba nie wie że wszystko pod drzwiami słychać.
Zastosowana autokorekta