~~Kierowiec napisał(a): Klucznik i co ty na to? Jako doświadczony kierowca tira?Szczyle i gimbusy hejtują,a nic nie wiedzą na temat tej pracy.Nie przejmuj się ,mogą Cię co najwyżej pocałowac w pompkę.Jest to praca bardzo odpowiedzialna,trudna,zarówno fizyczna jak i umysłowa i nie kazdy ma kwalifikacje,by ją wykonywać.Ale co taki pętak jeden z drugim rozumie,potrafi tylko hejtować.Jak Ci się nawinie pod rekę,to nie oszczędzaj,niech pozna skutki swoich wypocin na portalu!
~~Kierowiec napisał(a): Klucznik i co ty na to? Jako doświadczony kierowca tira?Szczyle i gimbusy hejtują,a nic nie wiedzą na temat tej pracy.Nie przejmuj się ,mogą Cię co najwyżej pocałowac w pompkę.Jest to praca bardzo odpowiedzialna,trudna,zarówno fizyczna jak i umysłowa i nie kazdy ma kwalifikacje,by ją wykonywać.Ale co taki pętak jeden z drugim rozumie,potrafi tylko hejtować.Jak Ci się nawinie pod rekę,to nie oszczędzaj,niech pozna skutki swoich wypocin na portalu!
~~Kierowiec napisał(a): Klucznik i co ty na to? Jako doświadczony kierowca tira?w tamtym roku zostałem okradziony dwa razy ,1 raz w wekend na parkingu paliwo w ilości około 450 l(ja w domu auto puste) , a drugi raz to 300 l na parkingu i koło zapasowe (ale ja w aucie,może gaz bo nic nie słyszałem,dobrze że mi kabiny nie posprzątali)myślę że gdyby włamali mi się do kabiny w mojej obecności to nie za wachał bym użyć noża bez względu na skutki,nic gorszego jak taka kradzież,patologia.