~~normalność napisał(a): Znów ten zły Nowogrodziec. Źli mieszkańcy..... Chyba ktoś z wetora szaleje. Ja wolałbym aby w takich malych gminach była jedna centralna szkoła z infrastruktur sportową i busikami rozwazacymi dzieci. A tak mamy w kazdej pipiduwie szkoły z masakrycznymi kosztami
~gość napisał(a): Proponuję obciąć panu Nalazkowi pensję o połowę i już 10000 tysi zaoszczędzone miesięcznie drugie 5000 tysi pani sekretarz co daje 15000 tysi miesięcznie x12miesięcy co daje w skali roku oszczędność 180000 tysisto osiemdziesiąt tysięcymożna ....można ale RADA GMINY NIE ZDECYDUJE SIE NA TAKI KROK, towarzystwo wzajemnej adoracji..hi.hi
~gość napisał(a): Proponuję obciąć panu Nalazkowi pensję o połowę i już 10000 tysi zaoszczędzone miesięcznie drugie 5000 tysi pani sekretarz co daje 15000 tysi miesięcznie x12miesięcy co daje w skali roku oszczędność 180000 tysisto osiemdziesiąt tysięcymożna ....można ale RADA GMINY NIE ZDECYDUJE SIE NA TAKI KROK, towarzystwo wzajemnej adoracji..hi.
Twój tekst można podsumować starym powiedzeniem: "Nie walcz z dziwny czlowiek mi, maja przewagę liczebną .."
Zastosowana autokorekta
~~LELEK napisał(a):~gość napisał(a): Proponuję obciąć panu Nalazkowi pensję o połowę i już 10000 tysi zaoszczędzone miesięcznie drugie 5000 tysi pani sekretarz co daje 15000 tysi miesięcznie x12miesięcy co daje w skali roku oszczędność 180000 tysisto osiemdziesiąt tysięcymożna ....można ale RADA GMINY NIE ZDECYDUJE SIE NA TAKI KROK, towarzystwo wzajemnej adoracji..hi.
Twój tekst można podsumować starym powiedzeniem: "Nie walcz z dziwny czlowiek mi, maja przewagę liczebną .."
No proszę to imoderacja na bolec istnieje..... czyli witajcie w PRL :)))
Zastosowana autokorekta
~~normalność napisał(a): Znów ten zły Nowogrodziec. Źli mieszkańcy..... Chyba ktoś z wetora szaleje. Ja wolałbym aby w takich malych gminach była jedna centralna szkoła z infrastruktur sportową i busikami rozwazacymi dzieci. A tak mamy w kazdej pipiduwie szkoły z masakrycznymi kosztami