Przydał by się taki ponieważ mieszkamy w starym poniemieckim domu i raz już mieliśmy małe zadymienie w pokoju. Dobrze że to było w dzień a nie w nocy jak nikt mie spał. Mamy jedno dziecko i teraz spodziewamy się drugiego.Pozdrawiam
Przydał by się taki ponieważ mieszkamy w starym poniemieckim domu i raz już mieliśmy małe zadymienie w pokoju. Dobrze że to było w dzień a nie w nocy jak nikt mie spał. Mamy jedno dziecko i teraz spodziewamy się drugiego.Pozdrawiam
~~zdemotywowany niezalogowany 10 lutego 2017r. o 15:11
Jak ten rzad POlowni upadlil narod to sie w glowie nie miesci. Czujka gowno warta, a takie wpisy. Jakbyscie napisale, ze ktos ja dostanie za loda, to tez by byly 3 strony wpisow jednego dnia. Co ten pieniadz robi z ludzmi. Masakra ;.
~~Połykaczka kijanek niezalogowany 10 lutego 2017r. o 15:57
Potrzebował bym taką czujkę aby biedota mi jej zazdrościła.
Czy to nie byłoby fajne patrzeć jak ich skręca z zazdrości?
Poza tym mógłbym chodzić po osiedlu, po klatkach i sprawdzać pod drzwiami gdzie tlenku węgla jest najwięcej i wkraczać z impetem do mieszkań rozdając liście na prawo i lewo mówiąc "przecież możecie zabić dzieci !!" ,jak to robił Chrystus gdy wyrzucał kupców ze świątyni.
Przy okazji mógłbym zarekwirować im węgiel i przeznaczyć go potrzebującym, czyli sobie.
Nie potrafią zapewnić bezpieczeństwa dzieciom to palenia nie będzie.
Do tego poproszę o urządzenie do plombowania bo będę plombował piece.
Sygnalizator DOMAG 1 nie ważna twoja cena, ale najważniejsze w życiu jest zdrowie i Ty mi w tym pomozesz, tym bardziej, ze jestes polskim produktem i liczę na ciebie, łaskawca.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.