Mieszamy w bloku mieszkalnym ma samej górze z pół rocznym dzieckiem i sąsiedzi cały czas zadymiaja nam klatkę przeważnie wieczorem i strach iść spać bo klatka cała w dumie raz zadzwoniłem już po straż przyjechala i po wszystkiemu a teraz znowu się zaczyna bardzo się boimy o naszego synka pół rocznego
wszyscy tutaj piszą o dzieciach ale z tego co mi się wydaje jesteśmy my wszyscy narażeni. Jestem mamą trójki dzieci (małych dzieci) mieszkamy na wsi w małym domku wraz z rodzicami. Bardzo by się nam przydał taki czujnik w mieszkaniu mamy junkers na gaz do ciepłej wody centralne ogrzewanie. Oczywiście przydał by się nam taki czujnik uchronilby mnie dzieci meza rodzicow i cała moja rodzinę od nieszczęścia ale nie tylko rodzinę bo także znajomych którzy nas odwiedzają bo narażni jesteśmy wszyscy..
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.