~~Kamila napisał(a): wszyscy tutaj piszą o dzieciach ale z tego co mi się wydaje jesteśmy my wszyscy narażeni. Jestem mamą trójki dzieci (małych dzieci) mieszkamy na wsi w małym domku wraz z rodzicami. Bardzo by się nam przydał taki czujnik w mieszkaniu mamy junkers na gaz do ciepłej wody centralne ogrzewanie. Oczywiście przydał by się nam taki czujnik uchronilby mnie dzieci meza rodzicow i cała moja rodzinę od nieszczęścia ale nie tylko rodzinę bo także znajomych którzy nas odwiedzają bo narażni jesteśmy wszyscy..Dostajesz 500+ ? To odżałuj te 30 - 40 zł. i kup sobie podobny czujnik, ja tak zrobiłem ... i nie skomlij :|
~~Kamila napisał(a): to czy dostaje 500+ to jest inwidualna sprawa skoro mi się należy to dostaje a skoro można wygrać to lepiej spróbować to nic nie kosztuje a wygrać można od tego są konkursy ty nie chcesz próbować nie próbuj.Chcesz kup sobie za 40 zł czujnik nikt Ci nie broniNo to jak dostajesz to sobie kup... dać ci link do strony? Ja kupiłem w tamtym roku. A co jak skomlenie nie pomoże i nie wygrasz? Nie kupisz bo żałujesz ? Żal mi ludzi, którzy tak podchodzą do sprawy ;(