~~Stary Pracownik napisał(a): I tak własne wyruchali zwłaszcza pracowników z całym szacunkiem
~~ccc napisał(a): Bo plucie to są metody milicyjne..... I tak plują podlegają teraz rzucają teksty o swoim burmistrzu czytaj pani prezes vetora
~~ napisał(a):~~ccc napisał(a): Bo plucie to są metody milicyjne..... I tak plują podlegają teraz rzucają teksty o swoim burmistrzu czytaj pani prezes vetora
Nareszcie pojawił się obrońca istniejącego układu.Powiedz jakie masz zarzuty do Pani Prezes .Wiem że pasują ci cwaniaczki co wykupują działki w centrum miasta za grosze.
~~ccc napisał(a): Bo plucie to są metody milicyjne..... I tak plują podlegają teraz rzucają teksty o swoim burmistrzu czytaj pani prezes vetora
~~ napisał(a): Jak gmina nie zdecyduje się na zmianę tego układu to dalej będzie gnuj i propaganda sukcesu.
Mam nadzieje ,że ludzie z orientują ,że rozwój gminy to nie tylko DROGA kanalizacja i dzbanki, ale wszechstronny rozwój człowieka . Oddawanie inicjatyw społecznych ludziom i wspieranie ich a nie dyktat.
~~ napisał(a): Jak gmina nie zdecyduje się na zmianę tego układu to dalej będzie gnuj i propaganda sukcesu.
Mam nadzieje ,że ludzie z orientują ,że rozwój gminy to nie tylko DROGA kanalizacja i dzbanki, ale wszechstronny rozwój człowieka . Oddawanie inicjatyw społecznych ludziom i wspieranie ich a nie dyktat.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Jak gmina nie zdecyduje się na zmianę tego układu to dalej będzie gnuj i propaganda sukcesu.
Powiem wam, że to dopiero teraz wyszliście z gnoju ;) Pamiętam jak kiedyś wyglądał nowogrodziec, a jak teraz