Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Premier Beata Szydło ranna w wypadku
~~ktoś niezalogowany
11 lutego 2017r. o 19:33
Pani Agato szacun,w pełni się z Panią zgadzam , przyszedł czas zrobić w naszym kraju porządek i właśnie Pis to robi,jestem dumna ,z Pana Prezydenta i z Rządu, wreszcie jest jak być powinno, teraz boją się ci co mają na swoim sumieniu grzeszki,jak było ?afera za aferą,nic tylko się teraz cieszyć:-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ktoś niezalogowany
11 lutego 2017r. o 19:41
W wiadomościach podali,że Pani Beata podziękowała za słowa otuchy...Pani Beato proszę wracać do zdrowia i dalej tak mądrze rządzić:-)
~~M. Nowak niezalogowany
11 lutego 2017r. o 19:42
~~ktoś napisał(a): Pani Agato szacun,w pełni się z Panią zgadzam , przyszedł czas zrobić w naszym kraju porządek i właśnie Pis to robi,jestem dumna ,z Pana Prezydenta i z Rządu, wreszcie jest jak być powinno, teraz boją się ci co mają na swoim sumieniu grzeszki,jak było ?afera za aferą,
nic tylko się teraz cieszyć:-)

Glupi ch..u, nie masz odwagi podpisac sie?
~~ona niezalogowany
Można wymieniać swoje poglądy i nie obrażać nikogo można
~~ niezalogowany
PP jest tylko pionkiem .
Szkoda że świadomość jest na poziomie szachownicy.
~~ niezalogowany
11 lutego 2017r. o 19:48
~~ktoś napisał(a): W wiadomościach podali,że Pani Beata podziękowała za słowa otuchy...Pani Beato proszę wracać do zdrowia i dalej tak mądrze rządzić:-)

Ciebie pogrzało o jakim ty piszesz rządzeniu przecież ta pani wykonuje polecenia Jarka ,mam pytanie, kolumna samochodów państwowych średnio raz w tygodniu mknie z Warszawy do rodzinnej wioski B Szydło kto za to płaci. ?? ??
~~Agata niezalogowany
11 lutego 2017r. o 19:51
Ci ludzie ze wsi co dla Was to "durny motłoch" to są właśnie ludzie co mieli już dość kłamstw i wyzysku, ale dla Was to najlepiej żeby poszli do piachu, tylko kto by Wam te marchewki hodował, nikt z biednych ludzi nie protestuje tylko "elita" się wścieka, bo to co mieli nagle się kończy.
~~ktoś niezalogowany
11 lutego 2017r. o 20:00
P.Nowak ,po pierwsze jestem kobietą,po drugie ,ta wypowiedź świadczy tylko o P.inteligencji,nie będę zniżać się do P.poziomu, mieszkam obecnie w mieście ale urodziłam się i wychowałam na wsi i jestem z tego bardzo dumna:-)Moi rodzice tak mnie wychowali ,że ja nikomu nie ubliżam jak P. Miłego wieczorku
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.