Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wypadł z zakrętu, wpadł między drzewa
~Anonim niezalogowany
13 lutego 2017r. o 17:10
Dziwne tłumaczenie najpierw wybiegła sarna, później wpadł w poślizg na oblodzonej czarnej drodze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2084
#DANIEL76 nieaktywny
13 lutego 2017r. o 17:25
Jechałem po 15 to jeszcze zakręt nie był oblodzony
~~ niezalogowany
13 lutego 2017r. o 17:34
Szkoda, że nie pokazali na filmie samego zakrętu, ale droga wygląda na suchą za gościem.
~~ niezalogowany
13 lutego 2017r. o 17:34
Szkoda, że nie pokazali na filmie samego zakrętu, ale droga wygląda na suchą za gościem.
~~bzzz niezalogowany
13 lutego 2017r. o 17:43
A tuż po 16-stej zjawił się wasz fotograf .Skąd macie informacje o wypadkach?
~~nn niezalogowany
13 lutego 2017r. o 17:47
Jechałem tamtędy przed 17-tą. Policja jeszcze stała blokując pas jezdni, suchej i czarnej.
Na drogę wybiegła sarna, a z jaką prędkością jechaliśmy ? Nie wiem, bo spałem.
~~Malkon niezalogowany
13 lutego 2017r. o 18:06
Rzeczywiście dziwne tłumaczenie. Raz, że widział jakieś wybiegające zwierzę, Potem, że samochód wpadł w poślizg. Zapytany z jaką prędkością jechał pojazd uczestniczący w zdarzeniu pojazd, słyszymy, że wyjaśniający nie wie bo drzemał. Czeski film. Podobnie jak ze zdarzeniem z udziałem szefowej rządu.
~~Cześć niezalogowany
13 lutego 2017r. o 18:28
Wypadek miał miejsce przed 15.3o. Nie koło godz. 16.oo. Droga była dobra. Sucha. Raczej nie oblodzona. Dobrze, że wszyscy żyją.
Jadąc samochodem nie było słychać jadącej za nami straży pożarnej. Tak więc seicento.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza