Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Usunęli Muchę
~Załamany! niezalogowany
22 lutego 2017r. o 9:45
Tam jest wszystko pokręcone! jeden jest szefem Rady i dyrektorem w MZGK, drugi pracuje/pracował w MZGK i jest szefem klubu radnych, z którego usunęli Muchę, który zwraca uwagę na nieprawidłowości!
Ludzie!, czy wy serio nie widzicie, że przez te ileś kadencji to wszystko stało się chore?!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fok niezalogowany
22 lutego 2017r. o 9:51
Arogancja tej wladzy siega zenitu! Jak mozna nie wpuscic radnego na spotkanie klubu chociaz zeby mu wyjasnic powody i ewentualne mozliwosci odwolania....
Cos mi sie zdaje ze zadarli z niewłaściwym czlowiekiem.
~~ niezalogowany
22 lutego 2017r. o 9:53
Brawo Klub Radnych Forum
~~ niezalogowany
22 lutego 2017r. o 9:55
Myślę, że mówisz o arogancji Radnego Muchy wobec pozostałych członków Klubu
~~ niezalogowany
22 lutego 2017r. o 10:06
~~Fok napisał(a): Arogancja tej wladzy siega zenitu! Jak mozna nie wpuscic radnego na spotkanie klubu chociaz zeby mu wyjasnic powody i ewentualne mozliwosci odwolania....
Cos mi sie zdaje ze zadarli z niewłaściwym czlowiekiem.
Cala Sprawa dotyczaca Cmentarza mocno SMIERDZI,dlatego odwolali Pana Radnego Muche z czlonka klubu.
~~Bolo niezalogowany
22 lutego 2017r. o 10:09
~~ napisał(a): Brawo Klub Radnych Forum

To nie brawo tylko klepanie się po pleckach aroganckiej sitwy Piotra Romana byłego prezydenta??????????????
~~Bolo niezalogowany
22 lutego 2017r. o 10:13
~~ napisał(a): Myślę, że mówisz o arogancji Radnego Muchy wobec pozostałych członków Klubu

Ten jest arogancki kto nie działa zgodnie z obowiązującym prawem. Arogancję władzy wywołuje bezradność i nieznajomość prawa.To takie bolszewickie postępowanie -"tera sędziami będziem my". Pokaż tę niezgodność z prawem u radnego Pana Darka Muchy.
~~ niezalogowany
22 lutego 2017r. o 10:16
kopał wilk razy kilka kopnęli i wilka ja też bym usunął ze znajomych takiego "znajomego"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza