~~Lila napisał(a): Brawo Panie Kowalski i Filistyński już dawno tak trzeba było zrobić :) a Mucha teraz poleci do KOD-u i będzie skakać i klaskać..... !!LILA RÓZ brawa bijemy w teatrze a tam rozsądek nie jest potrzebny pa
~~NEUTRALNY napisał(a):~~ napisał(a):dziwny czlowiek ten barnek co o łopacie się wypowiada~~ napisał(a):!! !! !! !! !! !! !!~~ napisał(a):DOPISZ SOBIE ŻE JESTEM FOUL IDIOT!!!~~wyborca napisał(a): Panie Mucha ceniłem Pana za zaangażowanie ,ale teraz uważam że przegiął pan Pałę ,idiotyczny szum w okół cmentarza ,gołym okiem widać że ludzie pochowani są na cmentarzu a nie drodze ,uważa Pan że teraz będą ekshumować te groby ,nikt nie robił z tego problemu ,wręcz przeciwnie ludzie zaczęli wykupywać miejsca na grobowce uważając te miejsca za ekskluzywne. Własnebrudy pierze się we własnym gronie a nie na forum.
To nie brudy tylko brak poszanowania logicznego prawa stanowionego przez Radę Miasta. Nie róbmy grobów tam gdzie nie ma na to miejsca, szanujmy naszych zmarłych.
Jak chcesz robić ze wszystkich idiotów co nic nie rozumieją i z siebie też słodko pi...ząc aroganckiej władzy do ucha to twoja sprawa nie musisz nam tego komunikować.
Miejsca jest tam dużo i w dobrej lokalizacji jeżeli uważasz, że to droga to weź łopatę i wykopuj trumny.
~~ napisał(a): kopał wilk razy kilka kopnęli i wilka ja też bym usunął ze znajomych takiego "znajomego"no nie otake polskie walczyliśmy a demokracja gdzie???
~~Władek napisał(a): To będą bardzo ciekawe wybory. Jak znam p. Muchę to z diabłem zatańczy żeby obóz władzy odszedł i już nie wrócił. Do tego potencjał Małkowskiego i Ogrodnika. Czeka nas całkiem nowe w 2018. Ja się cieszę, bo trochę trupem zalatuje ostatnio i patologią w naszym mieście. Czas na zmiany!ale żeby po trupach do władzy?
~~pinochet napisał(a):~~Władek napisał(a): To będą bardzo ciekawe wybory. Jak znam p. Muchę to z diabłem zatańczy żeby obóz władzy odszedł i już nie wrócił. Do tego potencjał Małkowskiego i Ogrodnika. Czeka nas całkiem nowe w 2018. Ja się cieszę, bo trochę trupem zalatuje ostatnio i patologią w naszym mieście. Czas na zmiany!ale żeby po trupach do władzy?