Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy Jan Cołokidzi to TW "Marek"?
~Anonim niezalogowany
3 marca 2017r. o 15:19
Pewnie zaraz obrońcy się odezwą. Chyba, że poszli po rozum do głowy i będą siedzieć cicho.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
3 marca 2017r. o 16:19
Czy ktoś wstanie kiedyś i powie . Teczki to największa głupota i nie watro się nimi zajmować. Dla czego szefowie służb nie powiedzą jak na prawdę były tworzone i jak prowadzone. Dla potrzeb politycznych wszystkim pasuje status quo.
~~ niezalogowany
3 marca 2017r. o 16:37
Jakoś mojej teczki nie ma bo nigdy nie byłem współpracownikiem tajnych służb. Mimo iż byłem nagabywany w czasie odbywania służby wojskowej przez oficera politycznego w tej sprawie. Odmówiłem współpracy. Miałem nieco kłopotów z tego tytułu ale twierdzenie, że teczki i materiały o współpracy tworzyli pracownicy SB bo im się tak podobało, jest bzdurą i kłamstwem.
~~ niezalogowany
3 marca 2017r. o 16:39
~~ napisał(a): Czy ktoś wstanie kiedyś i powie . Teczki to największa głupota i nie watro się nimi zajmować. Dla czego szefowie służb nie powiedzą jak na prawdę były tworzone i jak prowadzone. Dla potrzeb politycznych wszystkim pasuje status quo.

Dlatego, że nie można byłoby sterować tymi ludźmi. W dodatku gdyby, któryś z tych ludzi zasiadł na ważnym fotelu, to przyda się teczka do sterowania takim kimś.
~~ niezalogowany
3 marca 2017r. o 16:52
Mojej teczki też jakoś nie ma, mojej nie ma bo ja nie wspołpracowałem , dziwne ktoś mu ją podrzucił a on taki kryształowy i prawdomòwny.
~~ niezalogowany
3 marca 2017r. o 16:56
~~ napisał(a): Jakoś mojej teczki nie ma bo nigdy nie byłem współpracownikiem tajnych służb. Mimo iż byłem nagabywany w czasie odbywania służby wojskowej przez oficera politycznego w tej sprawie. Odmówiłem współpracy. Miałem nieco kłopotów z tego tytułu ale twierdzenie, że teczki i materiały o współpracy tworzyli pracownicy SB bo im się tak podobało, jest bzdurą i kłamstwem.

Można było odmówić współpracy, można było.
Niech się teraz boją i wstydzą kanalie TW i im podobni kapusie.
2161
#fobiak nieaktywny
3 marca 2017r. o 17:13
nie ma co sie podniecac, na ewidencje sa wciagnieci rowniez tacy w ktorych teczkach znajduje sie jeden dokument, np. podanie o pozwolenie na korzystanie z wod przybrzeznych czy tez informacja o falszowaniu pracy magisterskiej.
dlatego nie ma co sie wychylac, najpierw trzeba sprawdzic.
dobry link z ipn, wystarczy wpisac nazwisko i imie.
~~Link niezalogowany
3 marca 2017r. o 17:16
Fobiak jak są dwie teczki to nie mają jednej kartki w środku. ..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza