~~SPOKOJNY napisał(a): Już pod koniec roku 1997 partia PZPR wiedziała że jest na przegranej pozycji,ale mieli jeszcze i długo potem swoich żołnierzy SB.Na wszystkich wpływowy i znaczących ludzi musieli i chcieli znależć i mieć haka ,jak nie było haka to musiała być teczka ( NIE KONIECZNIE PRAWDZIWA ) ale jest. Ktoś napisał że te teczki to największa głupota i to prawda! Tak zwane TECZKI to wielka intrytga. Mam wielką przyjemność i znam Pana Jana wiem jakim jest człowiekiem i wiem też ilu osobą które potrzebowały wsparcia i pomocy wszelakiej ,nie odmówił. Malo tego wiele osób zatrudnia, wiele. Ktoś pisze;("że gdyby nie współpracował to by nie miał takiego majątku") Bzdury. kolego WEŻ sie do pracy proponuje i nie licz cudzych pieniędzy bo to najgorsze SKU.....STWO ,policz swoje kolego.Pozdrawiam :)KROPKA
~~Yogi napisał(a): Ziemia Bolesławiecka trzeszczy. Prezes oskarżony o wspołpracę ze Służbą Bezpieczeństwa zaczyna uwierać.To on wspiera finansowa Stowarzyszenie. Jego brak, to agonia instytucji. Wtedy pan MM ma pod górkę w wyborach sami wiecie jakich.Wiara opuści tonący statek.Celny strzał przed wyborami. Jeżeli jest to prawda, jak pisze IPN, to mamy nowe rozdanie w Bolcu.
fobiak napisał(a):~~Yogi napisał(a): Ziemia Bolesławiecka trzeszczy. Prezes oskarżony o wspołpracę ze Służbą Bezpieczeństwa zaczyna uwierać.To on wspiera finansowa Stowarzyszenie. Jego brak, to agonia instytucji. Wtedy pan MM ma pod górkę w wyborach sami wiecie jakich.Wiara opuści tonący statek.Celny strzał przed wyborami. Jeżeli jest to prawda, jak pisze IPN, to mamy nowe rozdanie w Bolcu.
mm juz sie sam zakopal zakladajac koszulke danki z bandy
PanM napisał(a):FILOZOFIĄ CZY IDIOTYZMEM SIE TRUDNISZ?, bardziej podchodzi pod to drugiefobiak napisał(a):~~Yogi napisał(a): Ziemia Bolesławiecka trzeszczy. Prezes oskarżony o wspołpracę ze Służbą Bezpieczeństwa zaczyna uwierać.To on wspiera finansowa Stowarzyszenie. Jego brak, to agonia instytucji. Wtedy pan MM ma pod górkę w wyborach sami wiecie jakich.Wiara opuści tonący statek.Celny strzał przed wyborami. Jeżeli jest to prawda, jak pisze IPN, to mamy nowe rozdanie w Bolcu.
mm juz sie sam zakopal zakladajac koszulke danki z bandy
To jest ten motyw ." Samospalenie "[img=1488716488_spox2yl.jpg]
~~ napisał(a):~~SPOKOJNY napisał(a): Już pod koniec roku 1997 partia PZPR wiedziała że jest na przegranej pozycji,ale mieli jeszcze i długo potem swoich żołnierzy SB.Na wszystkich wpływowy i znaczących ludzi musieli i chcieli znależć i mieć haka ,jak nie było haka to musiała być teczka ( NIE KONIECZNIE PRAWDZIWA ) ale jest. Ktoś napisał że te teczki to największa głupota i to prawda! Tak zwane TECZKI to wielka intrytga. Mam wielką przyjemność i znam Pana Jana wiem jakim jest człowiekiem i wiem też ilu osobą które potrzebowały wsparcia i pomocy wszelakiej ,nie odmówił. Malo tego wiele osób zatrudnia, wiele. Ktoś pisze;("że gdyby nie współpracował to by nie miał takiego majątku") Bzdury. kolego WEŻ sie do pracy proponuje i nie licz cudzych pieniędzy bo to najgorsze SKU.....STWO ,policz swoje kolego.Pozdrawiam :)KROPKA
~~ napisał(a): Po przeczytaniu artykułu powyżej o nabyciu działki od miasta za 4,5 mln i sprzedaży za 17 mln można mieć wątpliwości i nie tylko. Ale to misterna robota, trzeba przyznać. Gdyby tak działało PO i SLD, to rządziliby po dzień dzisiejszy. Nauka to potęgi klucz.