~~andrzej77 napisał(a):M21W2 napisał(a): Ciekawe wybory i bardzo "demokratyczne " - kto jest przeciw , jeden głos - dziękuję - Donald Tusk został wybrany na drugą kadencje .
Możesz rozwinąć, bo nie jestem w temacie,kto był przeciw Tuskowi ? :|
~~andrzej77 napisał(a):Jedna osoba nie mająca kompleksu niższości w stosunku do decyzji Merkel - brawo Pani Premier Beata Szydło .M21W2 napisał(a): Ciekawe wybory i bardzo "demokratyczne " - kto jest przeciw , jeden głos - dziękuję - Donald Tusk został wybrany na drugą kadencje .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):~~andrzej77 napisał(a):Jedna osoba nie mająca kompleksu niższości w stosunku do decyzji Merkel - brawo Pani Premier Beata Szydło .M21W2 napisał(a): Ciekawe wybory i bardzo "demokratyczne " - kto jest przeciw , jeden głos - dziękuję - Donald Tusk został wybrany na drugą kadencje .
~~andrzej77 napisał(a):Czego to ludzie nie wymyślą aby dowalić rządowi z PIS ! , - powoli zaczyna brakować pomysłów , ale Grześ i Ryś pracują nad tym .M21W2 napisał(a):~~andrzej77 napisał(a):Jedna osoba nie mająca kompleksu niższości w stosunku do decyzji Merkel - brawo Pani Premier Beata Szydło .M21W2 napisał(a): Ciekawe wybory i bardzo "demokratyczne " - kto jest przeciw , jeden głos - dziękuję - Donald Tusk został wybrany na drugą kadencje .
Nie żartuj ? Beata Szydło głosowała za tym aby Tusk nie został wybrany ?
Czego to ludzie nie wymyślą aby dowalić rządowi z PIS !
~~biało-czerwony napisał(a): Wszystkie światowe i ogólnopolskie media skrytykowały pis i ich ...izm amen.
~~ja napisał(a): .............Warszawa "zemści się za porażkę" poniesioną w Brukseli.