Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk wybrany na kolejną kadencję
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 10:18
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Jak wybrali tuska to od razu lepiej mi się pali w piecu .... widzicie jaki on skuteczny :/

U mnie odwrotnie odkąd rządzi PIS śmierdzi mi z komina komuną.

To wiadome, teczki musisz palić komuchu? :D

Właśnie palę teczki takich śmierdzieli i konfidentów jak ty, gnido pisowska.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 10:30
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Jak wybrali tuska to od razu lepiej mi się pali w piecu .... widzicie jaki on skuteczny :/

U mnie odwrotnie odkąd rządzi PIS śmierdzi mi z komina komuną.

To wiadome, teczki musisz palić komuchu? :D

Zaorany na amen :D
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 10:46
świetne :)

http://www.wiocha.pl/1423862,Ma-doswiadczenie---liczymy-na-ciebie-Donald
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 10:56
Świetne. Świetnie Kaczyński. Dobra wiadomość dla ministra San Escobar.

Aby zapobiec eksplozji kosztów, budżet Unii powinien zostać zredukowany o kwotę wpłacaną dotychczas przez Brytyjczyków; należy zapobiec narzucaniu płatnikom netto dodatkowych ciężarów – wynika ze stanowiska Sebastiana Kurza, szefa ministerstwa spraw zagranicznych tego kraju. Austria zaproponuje cięcia wydatków Unii. To niekorzystne dla takich krajów jak Polska.

Płatnicy netto UE to takie kraje, które więcej dokładają do budżetu niż pobierają z niego środków Nimecy, Francja Austria. Funduszami wspierają rozwój i inwestycje w mniej zamożnych krajach UE, zarazem korzystając z otwarcia nowych rynków. Jak zauważa Grela wkrótce przekonamy się, że wielki Plan Morawieckiego, w którym połowa zadań opartych jest eurofunduszach okaże się mrzonką. – Kurek z pieniędzmi stopniowo się zakręci. To miał zapewne na myśli Francois Hollande w rozmowie z panią premier Szydło. W Brukseli nie chodziło o Tuska. Chodziło o Polskę „dobrej zmiany” – dodaje.
~~MAO PIS DA niezalogowany
12 marca 2017r. o 10:57
Szydło myślała że to konkurs eurowizji i nie można glosować na Polaka
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 11:10
A wy co myśleliście, że po to nas do unii przygarnęli, aby do nas dopłacać? Wiadome od początku było po co nas biorą, muszą na tym zarobić.
Cel był prosty, zniszczyć Polski przemysł, wprowadzić swój, uzależnić Polskę od UE.
~~Poczytaj niezalogowany
12 marca 2017r. o 11:46
~~Anty pis niezalogowany
12 marca 2017r. o 11:47
Skoro szydło uderzyła w drzewo z prędkością 50 km h to oznacza że drzewo poruszało się z prędkością 40 km h
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza