Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk wybrany na kolejną kadencję
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 12:21
~~Anty pis napisał(a): Skoro szydło uderzyła w drzewo z prędkością 50 km h to oznacza że drzewo poruszało się z prędkością 40 km h

Drzewo zaatakowało "znienacka". Szyszko dostał szału i zaczęli karczować Polskę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 13:09
~~Anty pis napisał(a): Skoro szydło uderzyła w drzewo z prędkością 50 km h to oznacza że drzewo poruszało się z prędkością 40 km h

skoro samolot ściął brzozę na wysokości 6 m , i obrócił się wokół własnej osi , to musiał na grząskim terenie rozpaść się na milion części.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 marca 2017r. o 13:27
~~ napisał(a): A wy co myśleliście, że po to nas do unii przygarnęli, aby do nas dopłacać? Wiadome od początku było po co nas biorą, muszą na tym zarobić.
Cel był prosty, zniszczyć Polski przemysł, wprowadzić swój, uzależnić Polskę od UE.

Amen. Won z Czwartą Rzeszą i z nowoczesnym kolonializmem.
Won z Tuskiem i dwudziestoma siedmioma pajacami !

Wracając do wymiany zdań , czyż to nie Ty , Papuga pisałeś swego czasu , że Unia bokiem nam wyjdzie ? Nagle zmieniłeś zdanie ? Ja też nie lubię Zimnego Lecha i brata bliźniaka , ale Szydłówna spodobała mi się :D Jako Premier , jako Kobieta ... za dużo broszek :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 13:31
Krystyna Janda: "Od roku czuję, że wszystko co dotąd miałam - tracę. Myślę, że mną kieruje w tej chwili lęk, strach".
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 13:42
Prezydencie TUSKU właśnie Turcja i Nederlanden , maja konflikt. Na konsulacie Nederlanden w istambule powieszono turecką flagę. Czas dać kredki holendrom na znak poparcia , czas malować tulipany na chodnikach
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 13:52
Gdyby nie mieli PiSu u władzy, to wkrótce u nas Mekrel z Tuskiem zrobili by Nederladen.
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 13:55
~~ niezalogowany
12 marca 2017r. o 14:12
falco napisał(a): ależ nie ...
cytując listę pisowskich absurdów pokazuje że jest człowiekiem myślącym ...
więc coś tym udowadnia :)

Udowadnia "cos", tzn. co udowadnia. Cos to ja mam gdzies.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza