~~Do roboty napisał(a): A ja nie popieram. Nauczyciele mają życie jak w Madrycie 13 pensja, wolne wakacje, wolne ferie, roczny urlop płatny zdrowotny, wolne soboty i niedziele, wcześniejsza emerytura a i zawsze mogą dorobić na korkach i jeszcze źle. Jak nie pasuje mogą poszukać innej pracy. Ale gdzie oni będą mieli lepiej??????????????????? Panie Premierze jak żyć.
~~tylda napisał(a):~~Do roboty napisał(a): A ja nie popieram. Nauczyciele mają życie jak w Madrycie 13 pensja, wolne wakacje, wolne ferie, roczny urlop płatny zdrowotny, wolne soboty i niedziele, wcześniejsza emerytura a i zawsze mogą dorobić na korkach i jeszcze źle. Jak nie pasuje mogą poszukać innej pracy. Ale gdzie oni będą mieli lepiej??????????????????? Panie Premierze jak żyć.
W drugą stronę też to działa - zapraszam do szkoły :-) Zawsze można samemu nieść kaganek oświaty :-) Jak Ci źle w Twojej pracy, bo narzekasz na innych, że mają lepiej, to ją po prostu zmień :-)
~~Grzegorz Jankowski napisał(a): Piszecie Państwo nieprawdę. Jako nauczyciel wychowania fizycznego pracowałem dzisiaj zgodnie z planem tj. 3 lekcje, na których było 12 uczniów. Dzieci obecne na zajęciach SAME WPISYWAŁY SIĘ NA LISTĘ OBECNOŚCI, którą mam do wglądu. Dyrektor szkoły pod nieobecność niektórych klas zlecił mi zadania opiekuńczo-wychowawcze od godz 9:50 do godz. 12:25. O godz. 12:40 skończyłem pracę. Proszę o napisanie prawdy, w innym razie będę zmuszony wyjaśniać tę sprawę w sposób administracyjny.
Grzegorz Jankowski nie strajkujący dzisiaj nauczyciel Gimnazjum Samorządowego nr 2 w Bolesławcu.
Dość manipulacji.