~~Grzegorz Jankowski napisał(a): Piszecie Państwo nieprawdę. Jako nauczyciel wychowania fizycznego pracowałem dzisiaj zgodnie z planem tj. 3 lekcje, na których było 12 uczniów. Dzieci obecne na zajęciach SAME WPISYWAŁY SIĘ NA LISTĘ OBECNOŚCI, którą mam do wglądu. Dyrektor szkoły pod nieobecność niektórych klas zlecił mi zadania opiekuńczo-wychowawcze od godz 9:50 do godz. 12:25. O godz. 12:40 skończyłem pracę. Proszę o napisanie prawdy, w innym razie będę zmuszony wyjaśniać tę sprawę w sposób administracyjny.
Grzegorz Jankowski nie strajkujący dzisiaj nauczyciel Gimnazjum Samorządowego nr 2 w Bolesławcu.
Dość manipulacji.
~~do tyldy z karta napisał(a): Chcesz kochany nauczycielku porozmawiac? To zapraszam, przedstawie ci warunki pracy osob, ktore pracuja na smoeciowkach, bo taki jest system niestety. Ty masz zle, ze jezdzisz na wycieczki, ze robisz zebrania po godzinach itd. A to nazywasz ciezka praca? Przy tylu odplatnych wolnych? Chodz nauczycielku porozmawiaj z nami, co przez ten rzad nas wzieli na umowy smieciowe. Moze chcesz popracowac na takiej umowie to zobaczysz to znaczy ciezka praca. A tak szczerze to juz jakis czas temu skonczylem to durnowate gm 2 mam swoje zdanie na temat pewnych ,,matek" ,,wychowawczyn" ale slyszalem, ze juz ich tam nie ma, wiec szczesc waszym dzieciom rodzice
~~ja napisał(a): Podnosili wiek wiek emerytalny kobietom 7 lat- cisza
zabierali miliardy z ofe- cisza
nie podnosili pensji od 2012r - cisza
zakładali gimnazja- źle
likwidują gimnazja -źle
Teraz podwyżka 10 procent , klasy mniej liczne, a oni protestują.
Dziwna ta grupa społeczna
~~do tyldy z karta napisał(a): Chcesz kochany nauczycielku porozmawiac? To zapraszam, przedstawie ci warunki pracy osob, ktore pracuja na smoeciowkach, bo taki jest system niestety. Ty masz zle, ze jezdzisz na wycieczki, ze robisz zebrania po godzinach itd. A to nazywasz ciezka praca? Przy tylu odplatnych wolnych? Chodz nauczycielku porozmawiaj z nami, co przez ten rzad nas wzieli na umowy smieciowe. Moze chcesz popracowac na takiej umowie to zobaczysz to znaczy ciezka praca. A tak szczerze to juz jakis czas temu skonczylem to durnowate gm 2 mam swoje zdanie na temat pewnych ,,matek" ,,wychowawczyn" ale slyszalem, ze juz ich tam nie ma, wiec szczesc waszym dzieciom rodzice