~~Ja tak mysle Facet niezalogowany 6 kwietnia 2017r. o 21:49
Nina ma racje to wszystko kasa swoje robi..to nie chodzi o kompleksy ani o zazdrosc poprostu pisza nt pani Joli ale to co ona robi w swoim zyciu to poprostu kazdy ma swoje hobby ale zeby o tym pisac ile ona wyciaga?sa lepsze tematy dzieci niepelnosprawne tak bardzo uzdolnione ..polowa z nas chodzi na silownie ...fitness itd bez sensu ten zachwyt takie kobiety z takimi miesniami mi sie ogolnie nie podobaja kobieta ma byc piekna delikatna kruszynka a to facet ma chronic kobiete a nie na odwrot..
To nie zachwyt nad uroda ale podziw nad zdobytym osiągnięciem . Ci co piszą obraźliwe komentarze nie maja pojęcia na ten temat , siedząc przed TV lub kompem odpychając się chipsami . Pokażcie swoje twarzyczki to myśle ze chętnie poczytamy komentarze na wasz temat . Nikt normalny co ma za grosz przyzwoitości nie obrażałby tak głupimi tekstami . Jola nie przejmuj się tym co piszą zakompleksione osoby .
Ja tak myśle Facet - to ze większość chodzi na siłownie to masz racje nic nadzwyczajnego ale to ze ktoś zdobywa złoty medal na mistrzostwach to nic szczególnego ?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.