~~Prawo i Sprawiedliwość napisał(a): - to normalność.
Żałosne rozgrywki polityczne /?/ -
tego nie dostrzegam. Szanowny Pan został wpuszczony w maliny.
~~Anty ... napisał(a):
Zastosowana autokorekta
~~Do Anty ...a napisał(a): Żal mi Pana. Musi być Pan bardzo nieszczęśliwy.
Jest WIELKI TYDZIEŃ.
- Proszę skorzystać z zaproszenia.
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a):falco napisał(a):~~ napisał(a):falco napisał(a):
ach te cholerne ''parówki '' :D
„Zbyt często pozwalamy plotkarskim, zazdrosnym, autorytarnym, psychotycznym, aroganckim i przeciętnym, krótko mówiąc toksycznym ludziom na wchodzenie do naszego najbardziej intymnego kręgu znajomych. Wpuszczamy niewłaściwych ludzi. Tych którzy ciągle oceniają to co mówimy, robimy, lub czego nie robimy.”
-Bernardo Stamateas-
Jeżeli jakaś osoba uwielbia kłótnie i zawsze ma coś negatywnego do powiedzenia, oddal się od niej. Nie zatruwaj się cudzą toksyczną osobowością. Postarajmy się zminimalizować relacje ze szkodliwą osobą. Nauczmy się identyfikować i dystansować od takich niezrównoważonych ludzi, jak falco.
gdybyś wiedział co piszesz powstrzymał byś się od powyższego
jestem pewien że nikogo słownie pierwszy nie zaczepiłem a tym bardziej nie wyzwałem ale co ty o tym możesz wiedzieć a nawet jeśli wiesz to tego nie przyznasz ...
czy to że piszę wprost co myślę i nie silę się na ''słodzenie'' to uważasz to za chęć wywołania kłótni?...błąd bo nic a nic mnie nie znasz
wróć tylko do swojego pierwszego ''spostrzeżenia''
:D
kto tu kogo ''ocenia''?
a teraz przeczytaj jeszcze raz ostatnie swoje zdanie ;)
dlaczego nie tylko ''oceniasz '' ale i się nie ''dystansujesz''?
bo zwyciężyło w tobie to co właśnie mnie zarzucasz ...
wobec powyższego ,nie mam nic przeciw byś się ''oddalił '' ;)
Bolecnauci "nigdy nie siłujcie się ze świnią(falco). Oboje będziecie brudni, a świnię falco to będzie cieszyć."
George Bernard Shaw