Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaproszenie na apel pamięci
~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 11:30
~~Ku chwale wcale. napisał(a): Na zdjęciu wojsko polskie na misji w obronie Polaków .

Rozmodlona Polska Smoleńska a w niej armia misiu uległa.

Takim wpisem czujesz sie z pewnosci szczesliwy, z powodu dobrze spelnionego obowiazku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~MAM DOŚĆ BOHATERSTWA OFIAR SMOLENSKA niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 11:38
NIE OBCHODZI MNIE CZY W SMOLEŃSKU TO BYŁ ZAMACH,CZY WYPADEK MAM SERDECZNIE DOŚĆ MANIAKALNEGO OPOWIADANIA O BOHATERSTWIE OFIAR ZE SMOLEŃSKA.BOHATERAMI BY BYLI GDYBY WIEDZIELI ŻE ZGINĄ,A MIMO TO W POCZUCIU OBOWIĄZKU WSIEDLI BY DO SAMOLOTU.ŻADEN NIE POWIEDZIAŁ POWIEDZ DZIECIOM ŻE ZACHOWAŁEM SIĘ JAK TRZEBA ,LECIELI PO PROSTU NA UROCZYSTOŚCI.OWSZEM ZGINĘLI ALE PROTESTUJĘ PRZECIWKO NAZYWANIU ICH BOHATERAMI I WYCZYTYWANIU APELU SMOLEŃSKIEGO.DLA MNIE JEST TO OBRAZA POLEGŁYCH OBROŃCÓW MOJEJ OJCZYZNY !! !! !!
670
ramaj
8 kwietnia 2017r. o 11:57
~~ napisał(a):
ramaj napisał(a):
~~ napisał(a):
Od kiedy interesuja cie Msze.sw.

Żle kumasz -nie msza,a czy jest wspólna.

Tak tez przypyszczalem, ze interesuje cie zupelnie inna kwestia tego wydarzenia.

Ciesze się ,że zrozumiałeś co było wyraźnie napisane.
Dla wszystkich było jasne od razu,ty pojąłeś po tłumaczeniu ale robisz postepy.
~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 11:57
~~MAM DOŚĆ BOHATERSTWA OFIAR SMOLENSKA napisał(a): NIE OBCHODZI MNIE CZY W SMOLEŃSKU TO BYŁ ZAMACH,CZY WYPADEK MAM SERDECZNIE DOŚĆ MANIAKALNEGO OPOWIADANIA O BOHATERSTWIE OFIAR ZE SMOLEŃSKA.BOHATERAMI BY BYLI GDYBY WIEDZIELI ŻE ZGINĄ,A MIMO TO W POCZUCIU OBOWIĄZKU WSIEDLI BY DO SAMOLOTU.ŻADEN NIE POWIEDZIAŁ POWIEDZ DZIECIOM ŻE ZACHOWAŁEM SIĘ JAK TRZEBA ,LECIELI PO PROSTU NA UROCZYSTOŚCI.OWSZEM ZGINĘLI ALE PROTESTUJĘ PRZECIWKO NAZYWANIU ICH BOHATERAMI I WYCZYTYWANIU APELU SMOLEŃSKIEGO.DLA MNIE JEST TO OBRAZA POLEGŁYCH OBROŃCÓW MOJEJ OJCZYZNY !! !! !!

Tak bardzo jestes obrazalski. Po co i dlaczego?
~~dosc niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 12:20
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM OBRAŻAJĄ POLEGŁYCH OBROŃCÓW OJCZYZNY NIE AUTORA POSTA
~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 12:56
ramaj napisał(a):
~~ napisał(a):
ramaj napisał(a):
~~ napisał(a):
Od kiedy interesuja cie Msze.sw.

Żle kumasz -nie msza,a czy jest wspólna.

Tak tez przypyszczalem, ze interesuje cie zupelnie inna kwestia tego wydarzenia.

Ciesze się ,że zrozumiałeś co było wyraźnie napisane.
Dla wszystkich było jasne od razu,ty pojąłeś po tłumaczeniu ale robisz postepy.

Jestem bardzo zadowolony, ze zauwazyles moje postepy. Mam nadzieje, ze czytajac twoje wpisy bede na wlasciwej (wg ciebie) sciezce rozwoju.
~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 13:24
dziekuje - NIE skorzystam....patriota nie jestem, bo ten kraj nie dal mi NIC - tylko ciagle cos zabiera...a rzadzi nim banda oszolomow...
~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 14:08
To coś dla Macierewicza i...lokalnego kacyka - Russa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza