~~Rodziny, proszę przyjąć kondolencje. niezalogowany 8 maja 2017r. o 14:09
Niewątpliwie tragedia.
Ludzie zapewne ... wiedza.
Dobrze byłoby podzielić się tym z organami ścigania. Można, jak ktoś się boi zrobi to anonimowo.
Nigdy nie wiadomo czy takie zdarzenie nie dotknie w przyszlosci innych lub tego co cos wie a np. milczy.
Mam prośbę, pisząc komentarze proszę zwracac uwagę na ortografie. "Przykro" się czyta gdy występują błędy.
Jak dla mnie to zatargi międzysąsiedzkie. Nie ma opcji. Jeden jak i drugi pochodzili z podobnego środowiska. Policja może działa nie najszybciej ale na pewno dojdą do winnego. Moim zdaniem można obie sprawy połączyć. Muszą dojść komu i ile zalegali albo jak bardzo przeszkadzali... sam jestem z Łazisk ale nie obracam się w tym towarzystwie więc nawet się nie domyślam kto to. Ale wydaje mi się, że sprawca mieszka w okolicy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.