Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Horus niezalogowany
4 marca 2022r. o 18:42
skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): ja jasno i czytelnie napisałem ...
oddam POLSKIEJ rodzinie...

masz z tym jakiś problem że polskiej? ;D

Że niby co? Polska dla Polaków? ; )

Dobrze rozumujesz chociaż w twoim przypadku trudne do uwierzenia...
ty ty popierasz ''narodowców'' popierających salvinistów,lepenowców i ty popierasz zapraszanie na wasze marsze włoskich faszystów...

PPP...mylisz faszyzm ze zwykłym patriotyzmem ...
nacjonalizm też dopóki nie ociera się lub nie przeradza się w skrajność nie jest niczym złym a wręcz jest pożądany ...

obecnie dając wręcz nieograniczone przywileje obcym kiedy w miliony Polaków uderza się wewnętrznymi ''sankcjami'' jest chore...
zauważyłeś jak wiele negatywnych komentarzy się zaczęło pojawiać?
poczytałem trochę wcześniejszych postów i to widzę ...a ty?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
4 marca 2022r. o 18:43

to jeden ,pierwszy z brzegu komentarz w innym temacie...

~~Brunatnoczerwony Czyściec 5 min. temu
~~ napisał(a): Olo, ty chyba nie jesteś Polakiem. Nienawidzisz każdego, kto nawołuje żeby nie mieszać się w konflikt i krytykuje nadmiar przywilejów danych Ukraińcom. Jakim prawem przez 4 lata mają być zwolnieni z podatku ? Dlaczego mają mieć zwrot kosztów dojazdu, darmowe pociągi, socjal większy niż Polak ? Wytłumacz mi to.

i to my Polacy będziemy na to zapierdzielać
211
skorn
4 marca 2022r. o 22:39
~~Horus napisał(a): ty popierasz ''narodowców'' popierających salvinistów,lepenowców i ty popierasz zapraszanie na wasze marsze włoskich faszystów.

Zagadka dla ciebie - dlaczego putler robi "denazyfikację" Ukrainy, a jednocześnie zadaje się salvinistami i lepenowcami? ; )

<i>
~~Lazurowa Jukka niezalogowany
5 marca 2022r. o 4:12
skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): ty popierasz ''narodowców'' popierających salvinistów,lepenowców i ty popierasz zapraszanie na wasze marsze włoskich faszystów.

Zagadka dla ciebie - dlaczego putler robi "denazyfikację" Ukrainy, a jednocześnie zadaje się salvinistami i lepenowcami? ; )

Świta , a na Dolnych Młynach ,zatkao kakao''.
~~Jaskraworuda Ułudka niezalogowany
5 marca 2022r. o 12:45
~~Liliowoczerwona Męczennica napisał(a): a ,tytonia kto zna?

Ja znam.
~~Polak niezalogowany
6 marca 2022r. o 12:39
Ilu uchodźców z Ukrainy przyjęli bandyci rydzyk i obajtek ??
~~stara doradczyni niezalogowany
7 marca 2022r. o 6:20
Nie wolno nam dialogować z pokusą, nie wolno nam zapadać w ten sen sumienia, który każe nam mówić: "przecież to nic poważnego, wszyscy tak czynią!". Spójrzmy na Jezusa, który nie dąży do układów, nie paktuje ze złem. Diabłu przeciwstawia Słowo Boże i w ten sposób zwycięża pokusy (...). Żadnych kompromisów z Putinem, żadnego dialogu z diabłem – przestrzegał Ojciec Święty w rozważaniu przed niedzielną modlitwą "Anioł Pański".

Horusie nawrócisz się ?, jeszcze nie jest za późno .
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
7 marca 2022r. o 8:05
~~stara doradczyni napisał(a): Nie wolno nam dialogować z pokusą, nie wolno nam zapadać w ten sen sumienia, który każe nam mówić: "przecież to nic poważnego, wszyscy tak czynią!". Spójrzmy na Jezusa, który nie dąży do układów, nie paktuje ze złem. Diabłu przeciwstawia Słowo Boże i w ten sposób zwycięża pokusy (...). Żadnych kompromisów z Putinem, żadnego dialogu z diabłem – przestrzegał Ojciec Święty w rozważaniu przed niedzielną modlitwą "Anioł Pański".

Horusie nawrócisz się ?, jeszcze nie jest za późno .

ament
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.