kolejna volta? ;D
znowu jeden?????????
dobra...rób co chcesz ,pisz co chcesz ...
nazywaj sobie psa tez jak chcesz...;D
przypomnę ci tylko że imię Jezus nie jest objęte w Polsce ochroną prawną ...nie jest żadnym znakiem towarowym ...
teraz śmigamy nad wodę ...i nie jest to Jordan...;D
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany 16 marca 2022r. o 14:56
Jaka znowu wolta? Wytłumaczyłem ci literalnie, żebyś zrozumiał że niczego nikomu nie mam prawa nakazywać.
Jest jedna prawda obiektywna, ze jest jeden Bóg i innej prawdy nie ma. A jak ktoś chce pozostać w błędzie, to co ja mogę?
Ty byś mu zaraz kneblował usta czy groził wiezieniem, czy innymi atrakcjami - tak postępują lewacy.
Postawa katolicka jest zupełnie inna. Wszystko jest dokładnie i w miarę krótko opisane w katechizmie o którym wcześniej mówiłem. Do przeczytania w 5 minut.
Grecy mieli mnóstwo bogów, rzymianie jeszcze więcej, egipcjanie też trochę. Indianie mieli swojego Manitou.
Chińczyk, Hindusi i Japończycy też mieli swoich .więc
A wszystko to na długo przed tym jak usłyszano w ogóle o chrześcijaństwie więc bajeczki o jakimś "jednym bogu" to zwykłe propagandowe pitolenie katolików.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.