~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
co z dawną Jugosławią?...co z Sarajewem ? co ze Srebrenicą?
milczenie Watykanu...;D
Tam jest taki kociołek, że nie da rady do niego zajrzeć i się nie ubabrać. Istny węzeł gordyjski.
Nie zastanawia cię czasami dlaczego lewactwo z chce nam podłożyć podobną bombę poprzez swoje multi-kulti?
prawdziwy ''odkrywca'' z ciebie...;D
dziwnym trafem w tym ''kociołku'' najbardziej ubabrani są ''yankee'' i NATO ...
i tak jak do dzisiaj w Afganistanie wojna trwa nadal tak zapewne będzie z Ukrainą ...
przestań w końcu pieprzyć o tym ''lewactwie'' bo to i twoje ''kulti'' ma w tym spory udział...
wojna w dawnej Jugosławi to właśnie pokaz tego jak jedne ''kulti'' chce podporządkować sobie drugie...
tacy jak ty chcieli by tutaj narzucić wszystkim swoje...;D
dlatego też ty nie potrafisz nawet odnaleźć materiałów mówiących o tym niewolnictwie i jak Kościół nie miał nic przeciw ...
o ile ci nie byli chrześcijanami ...;D wtedy nawet pomagali w wykupie o ile część okupu poniosła rodzina ...
niewolnictwo kiedyś było tym czym dzisiaj jest dla zarabiania pieniędzy przemysł zbrojeniowy lub fonograficzny...
Polska w początkach powstawania państwa też miała w tym udział ..;D
tyle mi mówi jak twierdzisz ,moja ''pusta głowa'' w której jednak pewne zaczytane treści zostały zapamiętane...
tak jak ci pisałem wcześniej niewolnictwo popierali nawet ci których dzisiaj twój Kościół wyniósł do rango ''świętości'' ;D
zastanawiam się niekiedy czy warto ci podesłać pewne materiały ...ale kiedy pomyślę że stracę tym samym pewne źródło rozrywki kiedy to usilnie czegoś tam bronisz ,przechodzi mi ochota...
gdybyś przecież chciał to w internecie o niewolnictwie materiałów jest od cholery...