Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Rudy Perukowiec niezalogowany
28 listopada 2022r. o 12:37
ramaj napisał(a):
Przez takich i ich pseudoreligijny bełkot ludzie masowo odchodzą od Kościoła - i wygląda,że o to ci chodzi.

Mówię rzeczy które były oczywistością dla naszych babć i dziadków. A że w międzyczasie świat zwariował, to już niestety nie moja wina. Tak, księża coraz częściej boją się mówić prawdę z ambony. Na szczęście ja nie ksiądz i mogę pleść tu te swoje "głupoty". Każdy rozstrzyga w swoim sercu czy się nimi przejmować, czy też nie. Ale na pewno nie będzie mógł się tłumaczyć na Sadzie Ostatecznym - "ja nie wiedziałem". Nawet jak jeden z drugim nie do końca bierzesz poważnie to, co piszę, to sam możesz sobie to wszystko sprawdzić. Katolik powinien zgłębiać swoją wiarę, a nie ograniczać się do niedzielnej Mszy i przyjęcia księdza po kolędzie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudy Perukowiec niezalogowany
28 listopada 2022r. o 12:40
~~jadzia napisał(a):
Ale Tytoniu dlaczego nie bierzecie się za swoje dupy , tylko gwałcicie małe dzieci ?

To pytanie to raczej nie do mnie. Jestem szarym parafianinem, dlaczego akurat mnie pytasz o takie rzeczy? Nie znam nawet księdza, któremu mógłbym zadać twoje pytanie.
~~Brudnożółty Wilec niezalogowany
28 listopada 2022r. o 23:41
tytuń nie ośmieszaj się
trener od sportu ,też się nie przyznaje (ma duże wsparcie)
tak ,wiem to są pomówienia
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
29 listopada 2022r. o 7:26
Jak nisko trzeba upaść by ze spokojem i w ciemno rzucać ot tak komuś oskarżenia. I to takie :-|
22258
#Horus nieaktywny
29 listopada 2022r. o 16:46
jak sam nisko upadłeś uznając wszystkich oponentów za lewaków?...;D
~~Und niezalogowany
29 listopada 2022r. o 19:30
Z wyobraźnią na ministranta, plemniki ustaw dewianta.

Te krzyże szpitalnej sali i medycy tak mali!

Przy nadziei może w domu.
W szpitalach uratują.
Nie przyjdzie do głowy nikomu.
Że modlitewni główkują.

Modlitewny natchniony.
Nachapie się z nieszczęścia.
Feudalnie ułożony.
Z pogrzebów i poczęcia.

Rodzić, pochować z księdzem.
Oddać zboczonej ochronce.
Życie zmaluje pędzlem.
Pod sutanną stojące.

Obłuda wsparta posadą.
Na państwowym, budżecie.
Z nienawiści ogładą.
Macie co wybierzecie.

Na wiedzę - wykształciuchy.
Prawo, to boża wola.
Lemingi i komuchy.
Religia od przedszkola.

Prokuratura partyjna.
Jak u hitlerowców.
Przypomina Stalina.
Krzyże na naukowców.

Sędziów jeszcze ostańce.
Co nie ulegli doktrynie.
Zdrowaśki dają różańce.
Przy żłóbku obłudy świnie.

Dlatego ciężarna ginie!
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
29 listopada 2022r. o 22:33
Horus napisał(a): jak sam nisko upadłeś uznając wszystkich oponentów za lewaków?...;D

A jak inaczej nazwać lewaka? Skoro się wstydzisz być lewakiem to nie wyglaszaj lewackich "prawd".
~~Fanatyk Chin niezalogowany
29 listopada 2022r. o 22:44
Wy nie zajmujcie się pierdołami, tylko wy rosyjskie cipki zacznijcie sprzątać 海参崴 oraz całą Syberię przed powrotem tych miejsc do Wielkiej Chińskiej Republiki Ludowej. Wasza tchórzliwa rosyjska pseudo armia nie ma szans w starciu z Wielkimi Chinami, jesteście słabi i możecie Chińczykom buty czyścić co najwyżej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!