Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Makowy Grab niezalogowany
9 marca 2023r. o 14:41
~~bzyk napisał(a): Tytoniu, admin kasuje ostatnio wszystko, co nie jest nie po linii lewicowej redakcji. Wyciął całą moja dyskusję z falco na temat aborcji, chociaż nie była obraźliwa czy wulgarna. A podawałem argumenty odnosząc się do źródeł.
Szkoda czasu na pisanie na tym portaliku, bo tną wszystko, co nie po ich myśli.

Pozdrawiam.

To tylko drobna niedogodność. Ja się tak szybko nie zniechęcam ;-)
Może dzięki takim praktykom ludzie w końcu załapią że lewacy mają tylko na ustach wolność i braterstwo a faktycznie uprawiają cenzurę i zamordyzm.
Mnie na studiach uczono jakie są etapy dojścia do komunizmu. Najistotniejszym punktem była tam dyktatura proletariatu, przyjmowana jako stan przejściowy. Jednak po analizie zjawiska wychodziło że to raczej stan permanentny. Niestety ludzie nie lubią analizować. Przyjmują na tacy co im się poda. Byle było ładnie opisane jakie to dobre i zbawienne, to wszystko łykną. Z robalami włącznie :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
9 marca 2023r. o 14:42
~~bzyk napisał(a): Tytoniu, admin kasuje ostatnio wszystko, co nie jest nie po linii lewicowej redakcji. Wyciął całą moja dyskusję z falco na temat aborcji, chociaż nie była obraźliwa czy wulgarna. A podawałem argumenty odnosząc się do źródeł.
Szkoda czasu na pisanie na tym portaliku, bo tną wszystko, co nie po ich myśli.

Pozdrawiam.

To tylko drobna niedogodność. Ja się tak szybko nie zniechęcam ;-)
Może dzięki takim praktykom ludzie w końcu załapią że lewacy mają tylko na ustach wolność i braterstwo a faktycznie uprawiają cenzurę i zamordyzm.
Mnie na studiach uczono jakie są etapy dojścia do komunizmu. Najistotniejszym punktem była tam dyktatura proletariatu, przyjmowana jako stan przejściowy. Jednak po analizie zjawiska wychodziło że to raczej stan permanentny. Niestety ludzie nie lubią analizować. Przyjmują na tacy co im się poda. Byle było ładnie opisane jakie to dobre i zbawienne, to wszystko łykną. Z robalami włącznie :-)

Również pozdrawiam!
~~Yogi niezalogowany
9 marca 2023r. o 15:07
Falco111 napisał(a): jednym z palących problemów tego kraju jest to w jakiej pozycji stawia się tu Kościół za przyzwoleniem i akceptacją jego działań i zachowań jego urzędników...

Przez lata problemem była " szara strefą" , praca na czarno ,nie płacenie składek ZUS. Teraz ci sami oszuści wyciągają łapy po emeryturę! Domyślasz się co mam na myśli ?
~~stara doradczyni niezalogowany
9 marca 2023r. o 15:14
Obaj wiedzieli ,i Lolek i Stachu.
~~strażnik Smis niezalogowany
9 marca 2023r. o 15:50
Yogi nieładnie uczyć złodziejskiego fachu młodszych .
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
9 marca 2023r. o 18:55
Pisobolszewia uchwałą Sejmu zapewniła Papieżowi dobre imię i wezwała ambasadora USA na dywanik ;-) Idioci !
~~Hiszpański nurek który zwiał niezalogowany
9 marca 2023r. o 19:01
Smutne jest to że w dobie inflacji prawie 20% benzyny po 6-7 zł, zubożenia społeczeństwa, gorszej sytuacji na rynku pracy, wojny za wschodnią granicą zajmujemy się papieżem. Może gdyby w szkole było więcej ekonomii zamiast religii więcej ludzi by zrozumiało jak są robieni w ch.ja i zajęci tematem zastępczym.
~~Brązowożółty Wrzos niezalogowany
9 marca 2023r. o 19:06
~~Hiszpański nurek który zwiał napisał(a): Smutne jest to że w dobie inflacji prawie 20% benzyny po 6-7 zł, zubożenia społeczeństwa, gorszej sytuacji na rynku pracy, wojny za wschodnią granicą zajmujemy się papieżem. Może gdyby w szkole było więcej ekonomii zamiast religii więcej ludzi by zrozumiało jak są robieni w ch.ja i zajęci tematem zastępczym.

Przecież to lewica dosypuje do pieca !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.