O. Rydzyk wskazuje powód wojny w Ukrainie. "Bez Boga idą w kierunku szatana"
Ojciec Tadeusz Rydzyk podczas przemówienia do zgromadzonych na Jasnej Górze dzieci zdradził, co według niego jest powodem wojny w Ukrainie. Stwierdził, że wojna wybuchła, bo ludzie nie wierzą w Boga. — Bez Pana Boga są tylko straszne rzeczy. W Ukrainie czy innych stronach świata jest wojna, bo ludzie nie wierzą w Boga. Ci ludzie bez Boga idą w kierunku szatana i to szatan powoduje takie straszne rzeczy .7
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany 19 czerwca 2023r. o 9:46
ramaj napisał(a): Zdziwisz się,bo chociaż to piątek to jeszcze nie zacząłem,a nawet gdyby, to jutro byłbym trzeźwy.Tobie natomiast ta przypadłość głowy już nigdy nie minie.
Mam taką nadzieję, że nie minie. A czy to przypadłość, czy właściwa droga, poznasz kiedyś tam. Ja już dziś nie mam co do tego wątpliwości.
~~Błękitny Driakiew niezalogowany 19 czerwca 2023r. o 9:58
wielebny....pomodlisz się za dusze tych kobiet które zmarły osierocając dzieci a zmarły w szpitalach pod ''wezwaniem'' JP i nie uchroniły ich od śmierci jakieś tam ''relikwie''
módl się żarliwie to może nastąpi ''cud'' i ''wymodlisz '' którejś z nich zmartwychwstanie...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.