Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
20 czerwca 2023r. o 21:38
~~Koralowa Imperata napisał(a):

wiem ,wiem wielebny...
ksiądz też człowiek ...;D

Dokładnie tak :-)
Niedługo wcale nie będę się musiał odzywać. Widzę że mam godnych następców.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tytoń niezalogowany
21 czerwca 2023r. o 6:53
Ksiądz zgrzeszył ,no zgrzeszył. Krew nie woda. Chwalmy pana , gwałćmy dalej małe dzieci.
670
ramaj
21 czerwca 2023r. o 9:29
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):
Widać że jesteś obcykany w finansach kościelnych,a
dopiero pisałeś że nie wiesz co się dzieje w instytucji koscioła.
Plątasz się o własne nogi.

Czyli dobrze strzeliłem, że to co "ostatnio" dostał Rydzyk, dotyczyło faktycznie ostatnich trzydziestu lat? :-)

Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):

Czyli dobrze strzeliłem, że to co "ostatnio" dostał Rydzyk, dotyczyło faktycznie ostatnich trzydziestu lat? :-)

Jak zwykle w kolano,a pisali ci abyś oszczędzał chociaż nogi bo głowa stracona.
~~Rudobrązowa Pragnia niezalogowany
21 czerwca 2023r. o 11:33
~~Zielononiebieski Miskant napisał(a):
Ktoś napisał:
Statystycznie rzecz ujmując nie ma szans by była jakaś diecezja bez kapłana pedofila. A więc idąc twoim tokiem rozumowania wszyscy biskupi są umoczeni.
Podejrzewam że nie znajdziesz też gminy, gdzie nie byłoby choć jednego pedofila. Kiedy ktoś się w końcu weźmie za nic nie robiących z tym tematem wójtów? A przecież powszechnie wiadomo, że ściganie pedofili to podstawowe zadanie urzędów gmin.

Wielebny
Coś się teraz wójtów uczepił.Większość to zdrowe chłopy,którym zdarza się jazda po pijaku czy łomot żonie .ale nikt nie słyszał aby w odróznieniu od twoich przenosili pedofila że stołka nastołek.
21 czerwca 2023r. o 14:32
~~Rudobrązowa Pragnia napisał(a): ale nikt nie słyszał.

Otóż to! Nikt nie słyszał i nie usłyszy, bo nikt o tym nie napisze ani w TVN nie pokaże. Ale wystarczy że jakiś ksiądz w Pierdziszewie bąka puści, to już histeria medialna w całej Polsce.
21 czerwca 2023r. o 14:36
ramaj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):

~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):

Przestań pić. A jak już musisz, to choć wstrzymaj się z pisaniem, póki jesteś nawalony. Ani ładu ani składu, ani logiki w tym, co wypisujesz. Jedyne argumenty na jakie cię stać to epitety. Wytrzeźwiej i wtedy pisz. Może wtedy wstydu sobie nie będziesz już robił.
~~Ramaj niezalogowany
21 czerwca 2023r. o 14:52
Ktoś napisał: ramaj napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):

~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):

Przestań pić. A jak już musisz, to choć wstrzymaj się z pisaniem, póki jesteś nawalony. Ani ładu ani składu, ani logiki w tym, co wypisujesz. Jedyne argumenty na jakie cię stać to epitety. Wytrzeźwiej i wtedy pisz. Może wtedy wstydu sobie nie będziesz już robił.

Rzeczywiście z tobą dyskusja możliwa tylko po pijaku,ew.na trzeźwo to tylko ciężkie słowo.
~~Grafitowa kroksomia niezalogowany
21 czerwca 2023r. o 16:55
''Szpitale w Brukseli nie będą już mogły odsyłać pacjentek chcących przeprowadzić aborcję zasłaniając się klauzulą sumienia lub prywatnymi poglądami lekarza. Szpital będzie zobowiązany przeprowadzić zabieg, a jeśli z jakichś powodów będzie to niemożliwe, umówić pacjentce zabieg w jednej ze współpracujących z nim placówek. Taką decyzję podjął w tym tygodniu rząd regionu przychylając się tym samym do wniosku brukselskich ministrów zdrowia Alaina Marona i Elke Van Den Brandt.

Szpital odmawia aborcji? To niedopuszczalne
– Każda kobieta ma prawo do decydowania o swoim ciele. Rząd Brukseli zobowiązany jest umożliwić egzekwowanie tego prawa przez zapewnienie kobietom dostępu do zabiegu przerywania ciąży w wybranym przez nie szpitalu, oczywiście na warunkach określonych przepisami. Prywatne poglądy lekarza nie mogą być tu przeszkodą – tłumaczy brukselski minister zdrowia Alain Maron.

– Jej ciało, jej wybór! – skomentowała z kolei na Twitterze minister Elke Van Den Brandt.''

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza