~~Koralowa Imperata napisał(a):
wiem ,wiem wielebny...
ksiądz też człowiek ...;D
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):
Widać że jesteś obcykany w finansach kościelnych,a
dopiero pisałeś że nie wiesz co się dzieje w instytucji koscioła.
Plątasz się o własne nogi.
Czyli dobrze strzeliłem, że to co "ostatnio" dostał Rydzyk, dotyczyło faktycznie ostatnich trzydziestu lat? :-)
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):
Czyli dobrze strzeliłem, że to co "ostatnio" dostał Rydzyk, dotyczyło faktycznie ostatnich trzydziestu lat? :-)
~~Zielononiebieski Miskant napisał(a):Ktoś napisał:
Statystycznie rzecz ujmując nie ma szans by była jakaś diecezja bez kapłana pedofila. A więc idąc twoim tokiem rozumowania wszyscy biskupi są umoczeni.
Podejrzewam że nie znajdziesz też gminy, gdzie nie byłoby choć jednego pedofila. Kiedy ktoś się w końcu weźmie za nic nie robiących z tym tematem wójtów? A przecież powszechnie wiadomo, że ściganie pedofili to podstawowe zadanie urzędów gmin.
Wielebny
Coś się teraz wójtów uczepił.Większość to zdrowe chłopy,którym zdarza się jazda po pijaku czy łomot żonie .ale nikt nie słyszał aby w odróznieniu od twoich przenosili pedofila że stołka nastołek.
~~Rudobrązowa Pragnia napisał(a): ale nikt nie słyszał.
ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):
Jak zwykle w kolano,a pisali ci abyś oszczędzał chociaż nogi bo głowa stracona.
Przestań pić. A jak już musisz, to choć wstrzymaj się z pisaniem, póki jesteś nawalony. Ani ładu ani składu, ani logiki w tym, co wypisujesz. Jedyne argumenty na jakie cię stać to epitety. Wytrzeźwiej i wtedy pisz. Może wtedy wstydu sobie nie będziesz już robił.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ramaj napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a):
Jak zwykle w kolano,a pisali ci abyś oszczędzał chociaż nogi bo głowa stracona.
Przestań pić. A jak już musisz, to choć wstrzymaj się z pisaniem, póki jesteś nawalony. Ani ładu ani składu, ani logiki w tym, co wypisujesz. Jedyne argumenty na jakie cię stać to epitety. Wytrzeźwiej i wtedy pisz. Może wtedy wstydu sobie nie będziesz już robił.
Rzeczywiście z tobą dyskusja możliwa tylko po pijaku,ew.na trzeźwo to tylko ciężkie słowo.