~~Bladozielony Przegorzan napisał(a):
a teraz ty uprawiasz inną propagandę spod biskupiego buta ...
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladozielony Przegorzan napisał(a):
a teraz ty uprawiasz inną propagandę spod biskupiego buta ...
A skąd ci przyszło do głowy, że mam coś wspólnego z biskupem, to bij zabij nie wiem. Że człowiek stara się być choć trochę obiektywny i nie łykać lewackiej propagandy, to zaraz spod buta?
~~Seryjni zabòjcy napisał(a): piSS to seryjni zabòjcy kobiet i dzieci !koniecznie niech uda się do psychiatry, niech weźmie ze sobą tych co go spłodzili
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowoszary Krokus napisał(a):
co ty na to wielebny ''tytoniu''?
Dobrze wiesz co ja na to. Niezależnie czy czynu dopuścil się ksiądz, czy kto inny, stała się rzecz straszna. Ale o wiele straszniejsze jest to, że nam podaje się do wiadomości tylko występki osób związanych z Kościolem. Podczas gdy środek ciężkości problemu jest w zupełnie innym miejscu. A póki spoleczeństwo nie będzie miało właściwej perspektywy, puty krzywdzenie dzieci będzie szło w najlepsze.
~~Żółtobrunatny Cytryniec napisał(a): nie pisz bzdur...żòłtobrynstny cytryniec kiedy wyszedleś z ruszowa?
ostatnio nie o klesze a o ''cywilu'' ze Śląska się rozpisywano i tam odpowiednie służby praktycznie natychmiast zareagowały...
zapytam...co wiesz o odsiadce klechy z Ruszowa?...gdzie ''siedzi w pasiakach'' ?:D
jak myślisz?...czy będzie ''chorował'' do śmierci co uniemożliwia mu odsiedzenie kary?
czy w polskich ''pierdlach'' nie ma oddziałów szpitalnych gdzie można by było go ''uleczyć''? ;D