~~Jasnolawendowa Pietruszka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Winnik napisał(a): ja jestem...
dlatego to co tu wklejasz uważam za skrajny idio.ty.zm...
nikt normalny nie poprze aborcji poza pewnymi terminami jakie wyznacza prawo...
''aborcja pourodzeniowa''?
człowieku...to jest morderstwo
a jeśli ty to nazwiesz jakąś ''aborcją pourodzeniową '' to jesteś idio.tą....;D
Powiedz to lewicowym aktywistom, a nie mi. To ich pomysły aborcja do 9 miesiąca ciąży, to ich pomysłem jest aborcja pourodzeniowa. To kto tu jest idiotą ?
I zastanów się nad sobą - od kiedy zaczyna się człowiek? Od 1 dnia, 1 tygodnia, 12 tygodnia? A jak nie znasz odpowiedzi to dlaczego uważasz, że 12-tygodniowe dziecko można zabić, a 13-tygodniowe już nie?
a dlaczego od ''1 dnia, 1 tygodnia, 12 tygodnia''.? przecież piszesz że w 12 tygodniu...
a skoro tak to od tego momentu wypłacać 500+ a nie od urodzenia...
..co znaczy ''zaczyna się człowiek''? ...zacząć to można montowanie samochodu na taśmie lub żelazka...
''dlaczego uważasz, że 12-tygodniowe dziecko można zabić, a 13-tygodniowe już nie?''
nie manipuluj...nie zabić a abortować...
a abortować można nawet płód kilku lub kilkunastotygodniowy jeśli płód ma nieuleczalne wady lub kiedy to zagraża zdrowiu lub życiu kobiety...
tak mówi prawo...
rzeczywistość jest inna bo my nie żyjemy w państwie prawa a w ''klechistanie '' gdzie biskup robi tu za ''autorytet''
szkoda mi dla ciebie czasu więc wrócę do książki a ty pieprz tu dalej te swoje kocopoły o jakiejś ''aborcji pourodzeniowej''