Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Leśny Potok otwarty
~~ niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 8:28
Nie dojeżdża autobus.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pecik niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 8:43
Ulgowy + 2 normalne+ junior, to we trojke macie 1500???? To wy sie wezcie do roboty a nie 20 dni na basenie lezec!
~~x niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 8:45
fatalne zdjęcia
~~f niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 8:51
~~Ja napisał(a): Bilet ulgowy + junior+dwa normalne srednio przez 20 dni to jest 580 zł dla kogos kto zarabia 1500 miesięcznie to dużo

heee 1500 zarabiaja dwie osoby dorosle to moze warto wziasc sie do roboty a nie 20 dni na basenie, albo 500+ ci wystarczy nie przezerac. Mnie spokojnie stac na te ceny, no ale ja nie mam czasu siedziec tam przez 20 dni i to z maluzonkiem
~~Anka niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 8:59
Trochę drogo jak dla mnie ale w sumie... zawsze można po pracy od 16 chwilkę taniej poleżakować. No i mniejszy tłok trochę zwolni miejsca parkingowe w tym roku.
Wstęp dla dzieciaków szkolnych mógłby być na poziomie symbolicznej złotówki, Jeden spinner mniej a i bezpieczniej na strzeżonym kąpielisku.
Każdy ma jakiś problem, woda za zimna, woda za ciepła, za daleko od miasta, za blisko drogi, za dużo ludzi, za mało ludzi...a prawda jest taka że taki obiekt i personel musi się jakoś utrzymać. Chyba nie zdajecie sobie co niektórzy sprawy ile pieniędzy pochłania taki obiekt... no ale wiadomo tu każdy chciałby wszystko za darmo :] i żeby ludzie tam pracowali charytatywnie :D
~~ niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 9:51
Fakt, za samą toaletę na dworcach płaci się 2,50,- jednorazowo, a tu jeszcze jest prysznic. Przede wszystkim korzystanie z basenu i plaży też kosztuje, ale wychodzi na to że jest tanio.
~~Wiki niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 11:44
Masakra tak drogo hyba ich coś pogieło .
~~Wiki niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 11:45
Masakra tak drogo hyba ich coś pogieło .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza