Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
CBA pisze do Prokuratury Rejonowej
~~ niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 22:53
~~ccc napisał(a): A czy czasem pani prezes nie szykowana jest jako kandydatka na burmistrza i za wszelką cenę szuka się nieprawidłowości?
Czy weto zaprzeczy powyższemu?

Czyli uważasz że ,kupienie od Gminy działki za 10 tys w ścisłym centrum Nowogrodźca a następnie wystawienie tej działki za 180 tysięcy jest szukaniem dziury w całym ?? ?? ?? ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marko niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 22:56
Śmieją się ludziom w twarz..banda!
~~Inżynier niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 23:00
Czytaj ze zrozumieniem. Sprzedają wszystko razem z pozwolniami. Ale niektórzy muszą nadrabiać braki w logicznym myśleniu.
~~do pseudo inżyniera niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 23:03
~~Inżynier napisał(a): Typowe obrzucanie błotem. Przecież napisano,że jest projekt i pozwolenie na budowę. Ze wszelkimi wymogami,projektami i uzgodnieniami to może tyle kostować. Ja za samą energetykę zapłaciłem prawie 20 tys. Sam grunt może być najtańszą składową całości. Kobieta chyba to wie. Cel więc chyba jasny dla każdego myślącego.

Inżynierku z Bożej łaski nie ośmieszaj się i nie kompromituj nie dawno doprowadzałem energię do mojej działki i zapłaciłem 2 tysiące, jeden kilowat kosztuje 100zł ja zamówiłem 20 kilowat ,natomiast projekt przyłącza wody i kanalizacji to 500zł.Działka w centrum Bolesławca którą sprzedał PKS to 3,5 MILIONA ZŁ.
~~ niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 23:04
Pan burmistrz Relich na posiedzeniu Komisji Rozwoju Gospodarczego i Budżetu uznał że weto zawiadamiając o sposobie zakupu działek przez swojego zastępcę i jego żonę ,że jest szkalowany i tego tak nie zostawi a zawiadamiający nie rozumieją praw własności i praw użytkowania wieczystego . I to dla Pana burmistrza jest ważne . Brawo gmina pozostaje w "dobrych rękach" . Ja bym oczekiwał ,że padną słowa przeprosin i zapewniania ,że nie dopuści więcej do takich sytuacji.
~~stefan niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 23:09
~~ napisał(a):
~~ccc napisał(a): A czy czasem pani prezes nie szykowana jest jako kandydatka na burmistrza i za wszelką cenę szuka się nieprawidłowości?
Czy weto zaprzeczy powyższemu?

Czyli uważasz że ,kupienie od Gminy działki za 10 tys w ścisłym centrum Nowogrodźca a następnie wystawienie tej działki za 180 tysięcy jest szukaniem dziury w całym ?? ?? ?? ??

A co to jest "centrum Nowogrodźca" ? Manhattan ? Bez jaj !
Poza tym on od gminy KUPIŁ a nie ukradł a za ile sprzedaje to już tylko jego sprawa i koniec tematu.
~~ niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 23:18
~~Inżynier napisał(a): Typowe obrzucanie błotem. Przecież napisano,że jest projekt i pozwolenie na budowę. Ze wszelkimi wymogami,projektami i uzgodnieniami to może tyle kostować. Ja za samą energetykę zapłaciłem prawie 20 tys. Sam grunt może być najtańszą składową całości. Kobieta chyba to wie. Cel więc chyba jasny dla każdego myślącego.

Bredzisz. Idź spać.
~~ niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 23:19
Szkoda, że nie było działek po złotówce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza