Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ilu uchodźców powinien przyjąć powiat bolesławieck

~~Falco second niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 7:49
Brawo?
A za co?
Jedna focia chyba z jakiegoś parku narodowego druga zapewne z Bronksu więc...?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
670
ramaj
22 sierpnia 2017r. o 12:36
skorn napisał(a): [img=1503333283_7gnip97.jpg]

bardzo proste masz ty jednak postrzeganie i rozumowanie.

Dopisane 22.08.2017r. o godz. 12:36:

skorn napisał(a): [img=1503333283_7gnip97.jpg]

bardzo proste masz ty jednak postrzeganie i rozumowanie.
~~idealne niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 13:08
zestawienie.w dziesiątkę.
~~taka 30+ niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 13:32
Powiem,krótko, zwięźle i na temat"wyp...ać z nimi z mojego domu PL".
Jak się komuś coś nie podoba to niech idzie razem z nimi do Nieniec czy Francji.Ich przyjmują,was woły do roboty na nich też przyjmą.Tu jest mój dom,moja rodzina i praca moje jeziora,morze czy góry.Nie wybieram się tam nawet na wycieczkę więc wszystko poza granicami mojego domu PL mogą wy...bać w powietrze bo się o to sami proszą.
Dziękuję.
~~ niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 14:49
~~taka 30+ napisał(a): Powiem,krótko, zwięźle i na temat"wyp...ać z nimi z mojego domu PL".
Jak się komuś coś nie podoba to niech idzie razem z nimi do Nieniec czy Francji.Ich przyjmują,was woły do roboty na nich też przyjmą.Tu jest mój dom,moja rodzina i praca moje jeziora,morze czy góry.Nie wybieram się tam nawet na wycieczkę więc wszystko poza granicami mojego domu PL mogą wy...bać w powietrze bo się o to sami proszą.
Dziękuję.

A na przyjmowanie Ukraińców co powiesz?
Jest ich już ponad milion i niedługo zapomnisz, co to "moja praca"...
~~taka 30+ niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 15:45
Polscy przedsiębiorcy powoli zaczynają kumać,że zatrudniając ukr na dłuższą metę w końcu pójdą z torbami.Akurat mi ukr już nie zagrażają.Co jednak nie zmienia faktu,że ukr nie wyskakują z nawracaniem maczetą na islam,z bombami i nie muszę ich utrzymywać.
~~taka 30+ niezalogowany
22 sierpnia 2017r. o 17:51
Dodam na koniec tylko tyle,że moi pradziadkowie nie po to ginęli za tą jako taką wolność żebym tak łatwo jak prostytutka "d" ją oddała.
Jak wam laski podobają się ciapate to załóżcie burki i wypad do Paryża,już niedługo stolicy takiej właśnie mody.Jak ma się ryty garnek od małego to wasze tłumaczenia i i love nie pomoże.
Czasami mam wrażenie,że takie właśnie tępe dzidy się tu wypowiadają "za".Siedźcie sobie tam gdzie siedzicie ze swoimi islamskimi przyjaciółmi,bawcie się z nimi dobrze a tu mnie na siłę nimi nie uszczęśliwiajcie.
Dziękuję.
~~Iustus niezalogowany
23 sierpnia 2017r. o 12:48
~~taka 30+ napisał(a): Dodam na koniec tylko tyle,że moi pradziadkowie nie po to ginęli za tą jako taką wolność żebym tak łatwo jak prostytutka "d" ją oddała.
Jak wam laski podobają się ciapate to załóżcie burki i wypad do Paryża,już niedługo stolicy takiej właśnie mody.Jak ma się ryty garnek od małego to wasze tłumaczenia i i love nie pomoże.
Czasami mam wrażenie,że takie właśnie tępe dzidy się tu wypowiadają "za".Siedźcie sobie tam gdzie siedzicie ze swoimi islamskimi przyjaciółmi,bawcie się z nimi dobrze a tu mnie na siłę nimi nie uszczęśliwiajcie.
Dziękuję.

Trafnie ujęte. Dodam tylko, że problem z uchodźcami już nie istnieje. Teraz są już tylko imigranci ekonomiczni oraz najeźdźcy udający uchodźców, czyli horda islamska zamierzająca zasiedlić Europę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza