Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ilu uchodźców powinien przyjąć powiat bolesławieck

8687
#jr nieaktywny
23 sierpnia 2017r. o 22:21
Taka30+
No to poszukaj informacji o tym, ze ukraincy beda dostawac polskie emerytury
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
24 sierpnia 2017r. o 15:31
jr napisał(a): Taka30+
No to poszukaj informacji o tym, ze ukraincy beda dostawac polskie emerytury
Jak sobie wypracują,to niech dostają."Taka 30+" ma w pełni rację,popieram.Ciapki szukają lepszych warunków do życia i chcą zasiedlić Europę,bo przecież mnożą się jak króliki.Niech stworzą u siebie,jak żydki ,też ten sam klimat,ta sama ziemia,ta sama gorączka.Tylko niech się wezmą do pracy,a nie liczą,że uda im się zagarnąć,co inni wypracowali.A Merkel jak ma u siebie problem demograficzny,to niech się sami za to wezmą,a nie ściągają kolorowych i potem chcą ten problem podrzucić innym.
~~taka 30+ niezalogowany
24 sierpnia 2017r. o 17:55
jr...z tego co wiem nasi też na zachodzie dostają emerytury bądź niemieckie dodatki do polskiej emerytury za przepracowane legalnie lata.Pracują legalnie,odprowadzane mają składki to czemu mają nie dostać skoro to ich pieniądze?Muzułmanie nie zapracowali na nic a dostają socjal a tak samo jak ukr podobno uciekają przed wojną i tu jest różnica między ukr a muzułmanami.Rasistką nie jestem,wszystkich się nie czepiam jeśli Ci o to chodzi.Mam znajomych chinczyków i wietnamczykow i do nich nic nie mam.Dlaczego?Bo oni nie wyciągają łapy po nasze pieniądze tylko pracują od rana do nocy a tym bardziej nie chcą odebrać mi ziemi i wolności.
8687
#jr nieaktywny
24 sierpnia 2017r. o 18:11
taka30+
muszę cie wyprowadzić z błędu, ukraińcy najczęściej sa zatrudniani na zlecenie i składek emerytalnych za nich nikt nie odprowadza :(
~~taka 30+ niezalogowany
24 sierpnia 2017r. o 21:17
To Ci którzy pracują na umowy zlecenie dostaną tak jak i my którzy pracujemy na takich zasadach czyli wypad z balu panno lalu. Już żeby czasami ZUS nie nadawał na paszport z cyrylicą.Czym się łamiesz.
8687
#jr nieaktywny
24 sierpnia 2017r. o 21:28
rzecz w tym, że przypuszczasz, że ZUS czy inne urzędy kierują się interesem obywateli, działają sprawiedliwie i słusznie, ale tak nie jest
https://www.cda.pl/video/122849d9
~~Anonymus niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 7:19
Nigdy nie zgadzajcie sie na przyjęcie choćby jednego muzułmanina .Te brednie o biednych uchodźcach uciekajacych przed wojna to najwieksze kłamstwo ostatnich czasów.Tacy cwaniacy jak Merkel ,Junkers,Tusk czy inne pasożyty z Brukselskich salonów chcą zdestabilizować stary kontynent,podzielić go i starym sposobem DZIEL I RZĄDŹ przejąć nad nami władze ale na własnych warunkach .
Pierdoły o zbawiennych skutkach mieszania kultur , niżach demograficznych i wzrostem gospodarczym jaki rzekoma ma nastapić p przybyciu tych nierobów do Europy to bzdura .
Oni do pracy się nie nadaja i jedyne czego chcą to zasiłki na które wy musicie zapierdzielać w pocie czoła.
To , co mogą wam zaoferować w zamian to bajzel na ulicach ,przemoc ,syf i brud oraz nieustajace zagrożenie terroryzmem ,gwałtami i rozbojem .
NIGDY ŻADNYCH MUZUŁMANÓW W POLSCE !
~~taka 30+ niezalogowany
25 sierpnia 2017r. o 8:34
jr...a właśnie... coś mi tam świta ,że miały się zmienić zasady zatrudniania na umowy zlecenie i chyba teraz już są albo będą odprowadzane składki właśnie przez te śmieciowe umowy z których też nam tak zatrudnionym się nic nie należało.
Jeszcze raz powtórzę ukr to tak jak my na zachodzie.Na zachodzie też jesteśmy tymi którzy zabierają obywatelom pracę itp więc rozumiem twój ból ale co nie zmienia faktu, że żyją jak my i dostosowują się do naszej kultury która zresztą daleko od ich kultury nie odbiega.Czasami znajdzie się jakiś dziwny czlowiek alko na podwójnym gazie który narozrabia ale to można powiedzieć też o naszych.
My mówimy o muzułmanach którzy chcą tu siedzieć na tyłku,robić dzieci żeby zasiedlić ziemię a my niewierni mamy płacić im podatek od niewierności w postaci socjalu.
Na zachodzie też było na początku ok do póki było ich mało a teraz pokazują swoją drugą twarz.
Anonymus...ja to wiem i chyba większość tutaj.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza